Zoek
Sluit dit zoekvak.
gestikte dweil

rust zacht

Soms kom je zomaar iets tegen en dan denk je meteen ‘oh, ja, dit is wel humor om te lachen’. En aangezien ‘dweil’ en ‘mop’ ook wel wat met elkaar gemeen hebben, deel ik dit leuke mopje met jullie. Vond mezelf weer erg geestig. Joe. Happy Monday.

Rust zacht, gestikte dweil.
rust zacht jumbo gestikte dweil

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

9 reacties

  1. Wat heerlijk om de dag weer te beginnen met een lach! Mijn gedachten nemen ook van een loopje met de omschrijvingen. Zoals bij deze verpakking: wringt soepel uit (voor echte yogi’s) en ‘nagenoeg pluisvrij’, dus grotendeels pluisvrij? Waar zitten dan wel de pluisjes? ;)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.