Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vrede uitdelen

liefgeven

Misschien moeten we de vrede niet bewaren, maar juist uitdelen. Misschien moeten we niet liefhebben, maar juist liefgeven. En misschien is normaal doen tegen elkaar zo gek nog niet.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

  1. Normaal doen in een wereld van mensen die, als ze elkaar niet kapotmaken of zwartmaken, als kippen zonder kop achter digitale beestjes aanhollen. Ik geef het je te doen :p

  2. Laten we inderdaad vooral liefgeven.
    Normaal voor de een, is niet het normaal van de ander.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.