Zoek
Sluit dit zoekvak.
het ritsloze naspel

het ritsloze naspel

Me and my dirty mind, zodra je het hebt over ‘naspel’, heb je mijn interesse gewekt. Zo ook met dit boek. Ik werd een beetje bang toen ik las dat het een ‘heerlijk eerlijk boek over de liefde en het leven van vrouwen in de 21e eeuw’ is, want de liefde en ik zijn niet echt voor elkaar gemaakt. Des te benieuwder was ik naar de inhoud van Het ritsloze naspel!

Erika Jong heeft al meerdere bestsellerromans geschreven, waaronder Het ritsloze nummer. Ze is niet bang om thema’s als intimiteit en seksualiteit onder de microscoop te leggen. Weetje: de vier huwelijken van Erica Jonk vormen een inspiratiebron voor haar ruimdenkende en uitdagende werk.

Waar gaat Het ritsloze naspel over?

Vanessa was ooit een beroemde, Amerikaanse actrice. Ineens haalt het leven haar in en wordt ze geconfronteerd met bejaarde ouders, een zwangere dochter, een zieke echtgenoot en een oude poedel. Ze is gelukkig getrouwd, maar ze mist stormachtige seks in haar huwelijk. Misschien dat een profiel op datingsite zipless.com haar leven wat meer kan laten bruisen?

Wat vind ik van Het ritsloze naspel?

Heerlijk boek. Ik houd van humor om te lachen en dat zit hier wel in. Toch geef ik Het ritsloze naspel ‘maar’ een 7. Halverwege het verhaal raakte ik de draad een beetje kwijt en kreeg ik het idee dat Erica Jong ook niet precies wist wat er allemaal moest gaan gebeuren. Op een gegeven moment krijgt Vanessa een helder inzicht, maar naar mijn idee ging het verhaal daar een beetje bergafwaarts. Toch vind ik Het ritsloze naspel een leuk boek – al is het maar omdat een vrouw van 74 jaar zó kan schrijven over seks en de dood. Ik vind dat bewonderenswaardig.

♥ Waardering: 7.

Erica Jong – Het ritsloze naspel
The House of Books / 2016 / 9789044349917
Het ritsloze naspel is bij Bol.com te koop voor €19,99.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

  1. Jammer dat je hem niet super vindt! Maar op zich heeft het wel leuke onderwerpen!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.