Zoek
Sluit dit zoekvak.
freelennse rtl late night

#wereldfaam

Ik heb iets vets gedaan. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: niet alleen prins Constantijn was gisteren bij RTL Late Night, ik was er ook. #aanstormendtvtalent #wereldfaam

wereldfaam freelennse rtl late night
wereldfaam freelennse rtl late night
Ok, misschien was ik er niet fysiek aanwezig, maar hallo, kijk eens even. Mijn paar seconden van wereldfaam op de nationale televisie. Als je een handtekening wil, kunnen we regelen. Ik doe daar niet moeilijk over. Foto’s wel, dus dan zal je met Photoshop aan de slag moeten. Joe.

Mocht je me nu ook willen volgen op Twitter (ja), dan kan dat.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. Wat leuk. Kom dan maar op met je handtekening. Waarschijnlijk word die later heel veel waard

  2. Mensen die er niet tegen kunnen dat ze worden verbeterd moeten het gewoon eens leren om correct Nederlands te spreken en te schrijven. Niks #onaangenaammens. Eerder #zohoorthet!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.