Zo word je supersimpel een ochtendmens - freelennse
tips

zo word je supersimpel een ochtendmens

zo word je een ochtendmens

Een ochtendmens. Nondeju, dat was een partijtje vloeken in de kerk hoor, voor mij. Tegenwoordig wens ik dat ik ooit eens een keertje uit kon slapen. Times change en ineens ben ik per ongeluk geworden waar ik altijd een hekel aan had: een vroege vogel. Een ochtendmens. Of misschien wel een Heel Klein Beetje volwassen. Bij dezen geef ik je toestemming om even flink te braken over je kamerplant. Ben je daarmee klaar of sla je een rondje over, dan kan je verder naar de tips. Zo word je supersimpel een ochtendmens!

Speltip één: neem een hond
Neem een waakse hond. Neem een Duitse herder, want die zijn sowieso helemaal de bomb diggity. Of een ander ras, maar koop in ieder geval een hond die lekker veel en lang moet wandelen en barst van de energie. Ik moet elke dag vroeg opstaan om dat bolletje pretvet van een Vince uit te laten. Geloof me, die 40 kilo aan liefde is een knappe stok achter de deur om op tijd je nest uit te komen. En meteen actief te zijn. (Je begint zodra je je ogen opendoet al met duimen dat het eens niet regent.)

Speltip twee: ga naast je fulltime baan ook lekker freelancen
Ben je bang dat je je gaat vervelen of dat je ineens elke dag wat tijd overhoudt? Ga dan fulltime werken in loondienst en ernaast lekker freelancen. Je komt gegarandeerd vet vroeg tussen die klamme lappen vandaan, want anders red je je deadlines gewoon niet.

Speltip drie: verhuis naar een tropisch oord
Joh, echt, ik zou ervoor tekenen als ik elke dag mijn bed uit zou zweten en dat het altijd lekker weer was. Ik zou gerust elke dag om zes uur uit bed komen, want zo rol ik. Hoef je ook niet te snoozen, dus helemaal goed voor je.

Joe, ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt en ik hoor graag hoe laat je dit weekend op bent gestaan. Doag!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Elaintje 06/04/2016 at 22:36

  Die eerste twee zijn niet zo mijn ding, maar die laatste ga ik toevallig over 2 maanden doen. Ben benieuwd haha

 • Reply Daan 06/04/2016 at 23:05

  Ik sta tegenwoordig om tien uur op. Was eerst elf. Vind het voorlopig wel vroeg genoeg :p

  • Reply freelennse 07/04/2016 at 23:36

   Jeumig, “zonde van je dag”, hoor ik nu te zeggen, toch?

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.