Trotse moestuinmoeke • #projectgroenevingers | tekstschrijver Nieuwegein
persoonlijk

trotse moestuinmoeke

trotse moestuinmoeke

Vorig jaar deed ik een sneue poging tot het laten ontkiemen van de moestuintjes van Appie. Het mislukte faliekant, want die dingen bleken water nodig te hebben. Wist ik veel. Nee, oké, ik wist het wel, maar ik kon niet eens voor mezelf zorgen, laat staan dat ik dat voor ongeboren plantjes kon. Tegenwoordig zorg ik goed voor mij en heb ik veertig kilo herdershond waar ook nog wel een beetje zorg naartoe moet. En blijk ik dus ook ineens knap groene vingers te hebben. Je zal het niet geloven, maar het is me gelukt om wat te laten groeien. Ik zal eens even een klein tipje van de sluier oplichten, want ik moet natuurlijk niet alles in één keer prijsgeven. Links is het monster van Loch Ness en rechts zie je sla. Of een mix ervan. Ik weet nog niet wat dat worden moet.

trotse moestuinmoeke

More on the blog soon… Voor updates van #projectgroenevingers kan je me volgen op Facebook en Instagram. Is leuk joh, kan je ook meteen even doorgeven wanneer je je eerste krop sla wil komen halen.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Nicky 29/03/2016 at 20:40

  Het monster van Lochness is echt pas ontkiemd. Je ziet het aan de vorm van de plant, en het ‘puntje’ van de plant. Veel succes ermee!

  • Reply freelennse 29/03/2016 at 22:29

   Thanks! Ik ben er helemaal content mee.

 • Reply Jane 03/04/2016 at 13:23

  Nice!
  Goed gelukt al! Ik ga er ook maar eens aan beginnen.

  • Reply freelennse 03/04/2016 at 13:30

   Succes! Welke moestuintjes heb je? :-)

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.