Zoek
Sluit dit zoekvak.
moestuintjes freelennse

trotse moestuinmoeke

trotse moestuinmoeke

Vorig jaar deed ik een sneue poging tot het laten ontkiemen van de moestuintjes van Appie. Het mislukte faliekant, want die dingen bleken water nodig te hebben. Wist ik veel. Nee, oké, ik wist het wel, maar ik kon niet eens voor mezelf zorgen, laat staan dat ik dat voor ongeboren plantjes kon. Tegenwoordig zorg ik goed voor mij en heb ik veertig kilo herdershond waar ook nog wel een beetje zorg naartoe moet. En blijk ik dus ook ineens knap groene vingers te hebben. Je zal het niet geloven, maar het is me gelukt om wat te laten groeien. Ik zal eens even een klein tipje van de sluier oplichten, want ik moet natuurlijk niet alles in één keer prijsgeven. Links is het monster van Loch Ness en rechts zie je sla. Of een mix ervan. Ik weet nog niet wat dat worden moet.

trotse moestuinmoeke

More on the blog soon… Voor updates van #projectgroenevingers kan je me volgen op Facebook en Instagram. Is leuk joh, kan je ook meteen even doorgeven wanneer je je eerste krop sla wil komen halen.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Het monster van Lochness is echt pas ontkiemd. Je ziet het aan de vorm van de plant, en het ‘puntje’ van de plant. Veel succes ermee!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.