Zoek
Sluit dit zoekvak.

voordelen van het hebben van een hond

Ja, joehoe, een tijdje terug alweer stelde ik Vince al aan jullie voor, maar daarna bleef het effe een beetje stil. Ik kan jullie vertellen: zo’n bakbeest kost tijd, veul tijd. Maar ik ben niet voor één gat te vangen, dus ik presteerde het toch om weer een stukkie te tikken. En niet zomaar een stukkie. Het leek me best aardig om wat voordelen te noemen van het hebben van een hond. Wellicht dat ik ook nog een keer de nadelen op een rij zet, al kan ik dat pas als ik echt verwerkt heb dat iedereen nu met mijn hond flirt in plaats van met mij.

Waarom ik nooit meer zonder Vince wil:

• nooit meer bukken om eten van de grond te rapen, want voor ik het weet heeft Vince het al achter zijn kiezen
• je kan de schuld van stiekeme scheetjes altijd op hem afschuiven
• op straat word ik niet meer lastiggevallen, want Vince kan verschrikkelijk boos kijken
• de kilo’s vliegen eraf als je ineens minimaal tien kilometer per dag loopt
• dankzij hem heb ik altijd warme voeten, want daar ligt hij graag op
• hij is gewoon veel te knap

Vince

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

  1. Ik ben eigenlijk heel bang voor honden, maar het is dat ik niet hoef af te vallen en niet zo snel last heb van koude voeten, anders had je me bijna omgepraat.

  2. Vroeger was ik bang voor honden. Tot dat ik dus verkering kreeg met vriendlief en die bezat al een hond. Ik kreeg dus 2 voor de prijs van 1. Ik kan je vertellen: de hond mis ik nu eerder dan mijn vriend.

    Ik wist niet dat je zo verliefd op een beest kan zijn! Hij laat vieze windjes, neemt alle plek op de bank in beslag en maakt me ‘s ochtends heel vroeg wakker. Maar het is zoooo leuk! Als hij rondjes door huis rent, lekker op je voeten gaat liggen en als hij gaat dromen <3. En nog vele dingen meer.

    En die tijd die je eraan kwijt bent en dat je altijd rekening met hem moet houden: meer dan waard!

    ik snap je dus helemaal! geniet ervan.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.