Ik verkocht mijn ziel aan de duivel • freelennse
hersenscheten

ik verkocht mijn ziel aan de duivel

Nooit eerder waagde ik mij eraan, maar jongens, ineens ben ik fan. Ten eerste omdat het big money in de la brengt en ten tweede omdat je in contact komt met de allerbeste mensen van deze hele wereldbol.

Wist ik veel dat je gewoon voor een fortuin aan ongebruikte spullen in je huis hebt liggen. Ik ben net verhuisd, dus ik wist ongeveer wel wat ik allemaal bezit. Of inmiddels dus bezat. Hallo, ik verkocht zelfs een Nokia 3310, ik bedoel maar. Ik ging los op Marktplaats en kan nu zowat gaan rentenieren. (Ik sta er nog steeds voor open als je gewoon uit liefdadigheid wat geld naar mijn rekening wil overmaken, hoor. Begrijp me niet verkeerd.)

Niet alleen levert Marktplaats volop knaken op, ik kreeg er ook heel veel potentiële beste vrienden bij. Want oh, wat is het toch heerlijk als mensen elkaar gaan overbieden met een paar cent. Met zulke gierigaards wil je toch gewoon een keer gezellig een hapje gaan eten en dan de rekening helemaal uitsplitsen, want oh ja, jouw vleesgerecht was duurder dan het mijne? En dan ook nog die mensen die het lef hebben om een bod van een luttele vijf euro uit te brengen op je gloednieuwe Wii inclusief vijf spellen. Het kan niet anders dan dat je met zo’n durfal een machtig mooie avond kan beleven. Het derde type mens waarmee ik me graag inlaat: ‘ik heb eigenlijk niets te besteden, dus zou je me die tablet gewoon voor gratis op kunnen sturen?’. Joh, geen probleem, ik heb trouwens ook nog een iMac, die doe ik erbij, oké? Ik leef tenslotte gewoon van de lucht.

Al met al, jullie begrijpen dat ik er een nieuwe lievelingshobby bij heb. Oh, en ik zou het waarderen als je mijn vaardigheid als Chef Marktplaats onderschrijft op LinkedIn. Joe!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply Sophie 04/12/2015 at 10:47

  Ik snap helemaal wat je bedoelt! Ik ben gestopt met mijn telefoonnummer vermelden, zodat ik alleen nog maar mailtjes ontvang en niet meer ’s nachts wordt gebeld over dingen die ze voor 10% van de vraagprijs direct willen komen ophalen. Het ruimt heerlijk op wanneer je dingen via Marktplaats kan verkopen, maar soms ben je er ook wel heel veel tijd aan kwijt…

  • Reply yvonne 04/12/2015 at 16:04

   Jaaa het kan zowel positief als negatief uitpakken. Lang leve marktplaats. Over de negatieve kan kan ik ook nog wel een boekje open doen. Maa t vind het leuk voor jou dat jij er zo’n positieve ervaring mee hebt.

 • Reply Jane 07/12/2015 at 22:45

  Had ook het fantastische idee op te ruimen en spullen op marktplaats te gaan verkopen. Na dit enthousiaste verhaal ga ik natuurlijk helemaal een mooi strategisch plan van verkoop bedenken :)

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.