Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vince

het is tijd om iemand aan jullie voor te stellen

… en dan heb ik het niet over mezelf. Hoewel ik me kan voorstellen (wát een woordkeus weer, hè) dat jullie me een beetje vergeten zijn, staat er nu toch echt even iemand anders in de schijnwerpers.

Vince

Om maar meteen met de hond in huis te vallen: hier is Vince. Vince is de beste herdershond die je ooit zal zien en dan heb je ook nog eens de mazzel dat hij geregeld hier voorbij zal komen. Sinds een maandje is deze 40 kilo wegende bonk liefde bij mij in huis en ik kan jullie verklappen dat ik smoorverliefd op hem ben. Ik ben de beroerdste niet, dus ik deel hem graag een beetje met jullie.

Vince

Vince en ik zijn een heus topteam gebleken. Niet alleen omdat hij zo knap is (zo baas, zo hond), maar ook omdat hij:

• niet met zijn poot omhoog plast (doe ik ook niet)
• alles, werkelijk alles, doet voor eten, net als ik
• het liefst ligt te slapen (en als ik op de bank in slaap val, voel ik ineens een natte tong over mijn gezicht glijden (van Vince, ik wilde niet ineens vunzig gaan doen))
• niet houdt van rommel en dus elke kruimel die hij laat vallen ook weer netjes opruimt
• ook adhd heeft, of hoe dat bij honden dan ook heten mag
• graag wedstrijdjes met me doet wie de hardste boer kan laten

Mocht je bang zijn dat je op freelennse.nl niet genoeg Vince te zien krijgt, volg me dan gerust op Instagram. Daar spam ik jullie namelijk helemaal kapot met dit bolletje pretvet.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

  1. Blijkbaar ben ik niet de enige die Vince al op Instagram heeft bewonderd, haha! Wat een lieverd en wat fijn dat jullie zo’n klik hebben! Komt hij uit het asiel trouwens, of heb je hem via-via? Heel veel geluk samen in ieder geval ;-)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.