Het leven doet maar wat • freelennse
hersenscheten

het leven doet maar wat

Ik weet nooit zo goed waar ik in moet geloven of waar ik juist niet in moet geloven. Bestaat toeval nou wel of niet? Is iets het lot of is het een keuze die ik heb gemaakt? Ik weet het niet, maar ik weet wel dat jij nu de keuze moet maken om op ‘lees meer’ te klikken.

Je hebt niet altijd invloed op hoe je leven loopt. Zo is mijn leven de afgelopen maanden totaal veranderd. Sterker nog, mijn hele leven heeft zich verplaatst nu ik ineens verhuisd ben naar een andere stad. Voor mij heel heftig, aangezien ik al in paniek raak als de verpakking van de pasta die ik altijd koop veranderd is. Niet alleen verhuisde ik, ook werd Vince in mijn schoot geworpen. (Niet letterlijk hoor, want hij weegt bijna net zoveel als ik, dus is wat veel van het goede.) Waar ik eerst amper voor mezelf kon zorgen, moet ik dat nu ook voor hem doen. (Hij ruimt godzijdank wel zijn eigen kots op, dat scheelt weer.)

Op een of andere manier kan ik het leven helemaal kapotanalyseren. Waarom heeft andermans keuze soms zo’n grote invloed op mijn leven? Ik bedoel, relaties, die snap ik al helemaal niet. Als één van de twee zegt dat het over is, kan je mooi je huis te grabbel zetten op Funda en moet je je ineens gaan afvragen wie van de twee eigenlijk die walgelijk lelijke klok heeft gekregen – die jij in ieder geval voor geen goud mee wil nemen.

Wat ik eigenlijk alleen maar wilde zeggen: het leven doet maar wat. En ik dus ook.

ps: snappen jullie nu waarom ik de categorienamen op mijn blog heb aangepast en dit in de categorie ‘hersenscheten’ valt? joe.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.