Zoek
Sluit dit zoekvak.

50 originele manieren om je ex dwars te zitten

Zelf kon ik ook nog wel bedenken dat ik garnalen in zijn gordijnen kon naaien, dat ik in zijn gloednieuwe sneakers kon poepen (ha grapje, mooie meisjes poepen helemaal niet) en dat ik allerlei lelijke dingen op zijn Facebook kon zetten, maar verder dan dat kwam ik niet echt.

Het moment dat je dan ontdekt dat er een heus boek is uitgegeven met 50 originele manieren om je ex dwars te zitten, inclusief tekeningen, spring je echt een gat in de lucht. Het boek viel bij mij op de deurmat (spreekwoordelijk dan, want ik heb een brievenbus naast mijn deuren gehangen omdat Vince het anders al verslonden heeft voordat ik het boek op heb kunnen beuren) en ik ben enthousiast. En geïnspireerd. Dus, exen, maak de borst maar nat en koop vooral dit boek om je voor te bereiden.

50 originele manieren om je ex dwars te zitten

50 originele manieren om je ex dwars te zitten-tek1

50 originele manieren om je ex dwars te zitten-tek2

Wat vind ik van Ik doe het niet – 50 originele manieren om je ex dwars te zitten?

Een beetje sadistisch ben ik wel ingesteld, dus ik houd van dit boek. Het leest heel lekker weg – niet alleen doordat het 50 korte verhaaltjes zijn, ook door de fijne schrijfstijl van de auteur. Daarnaast zijn de illustraties erg leuk gedaan en ben ik groot fan van de fantastische ideeën om je ex dwars te zitten.

Het boek is bedoeld voor mensen die een lamlul als ex hebben. (I got plenty.) Tot het moment dat je het loslaat en beseft dat hij het niet waard is om wraak te nemen, is dit boek een echte musthave. Ik heb er smakelijk om gelachen en weet nu al dat ik bij elke keer dat mijn hart gebroken wordt, dit boek uit de kast trek.

Je kan het boek met 50 originele manieren om je ex dwars te zitten bestellen voor €15,95 via ikdoehetniet.nl. Mocht je het niet voldoende vinden om alleen maar te denken dat je deze 50 manieren zou kunnen gebruiken, dan kan je jouw verhaal ook nog kwijt op degrootstehuftervannederland.nl. Als jij het beste verhaal deelt, krijg je een toffe prijs die je helemaal zelf aan je ex uit kan reiken. Wie wil dat niet?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

5 reacties

 1. Haha, lijkt me best een leuk boek om te lezen. Natuurlijk wel voor de lol, want als je je bezighoudt met het dwarszitten van je ex(en) heb je waarschijnlijk niks beters doen met je leven ;)

  1. De inleiding van het boek::
   Dit is het boek der herkenbaarheid. We kennen het allemaal, een relatie die slecht afloopt. Soms kom je er snel overheen, je vindt een ander, het was niet zo belangrijk, achteraf bezien.

   En soms is het hartverscheurend en doet het vreselijk zeer. Eerst ben je verdrietig, dan word je boos…. en dan is er een moment dat je denkt… ik pak hem terug. Ik doe hem iets aan!

   Denk dan maar 1 ding.
   IK DOE HET NIET

   Maar owwwww…. het is wel leuk om te bedenken wat er zou gebeuren als….

   Humor dus. Zeker geen Al Qaida handboek voor wraakzuchtige vrouwen!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.