Dit is geen terugblik • freelennse
hersenscheten

dit is geen terugblik

Terugblikken is het dus helemaal niet voor mij. Ik weet niet eens meer wat er afgelopen jaar gebeurd is, behalve dat ik verhuisd ben en dat Vince bij mij kwam wonen. Dingen die ik niet goed kan, terugblikken dus, vind ik stom en daarom doe ik dat gewoon lekker recalcitrant niet. Misschien is het wel mijn motto om lekker recalcitrant te zijn en niet per se alles inhoud te hoeven geven. Om niet per se alles kapot te analyseren en te willen weten hoe de vork precies in de steel zit. Nu ik dit tik, vraag ik me bijvoorbeeld af waar dat belachelijke gezegde vandaan komt, maar ik Google het mooi niet. Zo. Dat zal 2016 leren.

Het niet geven van inhoud gaat bij deze blogpost in ieder geval al perfect. Het enige wat ik namelijk wilde zeggen is dat ik je een magnifiek 2016 wens, waarin je veel te hard mag lachen en vooral lekker moet doen waar jij zin in hebt. Geniet en heb lief. X

Bonus: zomaar een mooi kiekje van mijn thuisbasis.

Schermafbeelding 2016-01-01 om 13.06.28

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.