Zoek
Sluit dit zoekvak.

dit is geen terugblik

Terugblikken is het dus helemaal niet voor mij. Ik weet niet eens meer wat er afgelopen jaar gebeurd is, behalve dat ik verhuisd ben en dat Vince bij mij kwam wonen. Dingen die ik niet goed kan, terugblikken dus, vind ik stom en daarom doe ik dat gewoon lekker recalcitrant niet. Misschien is het wel mijn motto om lekker recalcitrant te zijn en niet per se alles inhoud te hoeven geven. Om niet per se alles kapot te analyseren en te willen weten hoe de vork precies in de steel zit. Nu ik dit tik, vraag ik me bijvoorbeeld af waar dat belachelijke gezegde vandaan komt, maar ik Google het mooi niet. Zo. Dat zal 2016 leren.

Het niet geven van inhoud gaat bij deze blogpost in ieder geval al perfect. Het enige wat ik namelijk wilde zeggen is dat ik je een magnifiek 2016 wens, waarin je veel te hard mag lachen en vooral lekker moet doen waar jij zin in hebt. Geniet en heb lief. X

Bonus: zomaar een mooi kiekje van mijn thuisbasis.

Schermafbeelding 2016-01-01 om 13.06.28

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.