recensie passagier 23 -
boeken

passagier 23 (+ winactie!)

Passagier 23

Passagier 23 gaat over Martin Schwarz: vader, echtgenoot, undercover rechercheur en politiepsycholoog. Hij verloor tijdens een vakantie op cruiseschip Sultan of the Sea zijn vrouw en zoontje. Niemand weet wat er precies gebeurd is, waardoor Martin mentaal gesloopt wordt. Hij nam zich voor nooit meer een voet op een cruiseschip te zetten, maar een mysterieus telefoontje verandert vijf jaar later de hele zaak. Martin gaat terug en belandt in een chaos. Hij komt op het spoor van een meisje dat van de Sultan verdwenen zou zijn en zij heeft de teddybeer van zijn zoontje bij zich…
Oh, en lees deze blogpost zeker even tot het eind, want je kan dit boek winnen. Hiephoi!

Wat vind ik van Passagier 23?

Ja, vet. Ik houd wel van psychologische thrillers die je echt zwaar in verwarring brengen. In het begin had ik heel erg moeite met de door elkaar lopende verhalen, omdat ze in eerste instantie niets met elkaar te maken lijken te hebben. Alle karakters in dit boek zijn goed uitgedacht en uitgewerkt. Fitzek heeft het voor elkaar gekregen om je van begin tot eind in het boek te zuigen en alle eindjes uiteindelijk aan elkaar te knopen. De spanning wordt goed opgebouwd en houdt je in zijn greep. Passagier 23 zit heel erg goed in elkaar en ik vind het ook erg tof dat er zelfs nog een ontknoping is na het nawoord. Bijzonder boek, bijzondere schrijver. Een regelrechte aanrader, mijn complimenten voor de Sebastian Fitzek!

♥ Waardering: 8.

Sebastian Fitzek – Passagier 23
The House of Books / 2015 / 9789048825271
Passagier 23 is bij Bol.com te koop voor €19,99.

Behoefte aan een nieuw boek, maar zit je een beetje krap bij kas of heb je gewoon zin om je karma op de proef te stellen? Dan raad ik je hartstikke aan om gewoon mee te doen aan deze winactie. Je hoeft maar heel weinig te doen, namelijk:
even liken
• een reactie achterlaten met ‘ik wil winnen’ of iets in die richting, zodat ik weet dat je meedoet
• een geldig e-mailadres achterlaten in het daarvoor bestemde vakje, want anders kan ik geen contact met je opnemen en dat is uiteraard eeuwig zonde
De winactie loopt tot en met 3 juni, dus haast je!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply yvonne 29/05/2015 at 07:07

  Ik Like maar evenop deze manie want ik heb geen FaceBook. Dit lijkt mij wel een superspannend boek. Toen ik net je stuk las dacht ik meteen: Wil ik nu lezen!

 • Reply Yvonne 29/05/2015 at 09:26

  Ik doe graag mee, want kan nog wel wat leuke boeken gebruiken voor mijn ‘1 boek per week challenge’ ;)

 • Reply Peggy's Pastime 29/05/2015 at 09:32

  Ik lees zoveel goeds over dit boek, én ik hou wel van thrillers dus dit winnen zou ik tof vinden :-). Dan kan ik me weer eventjes helemaal van de wereld afsluiten !

 • Reply Hedy 29/05/2015 at 09:46

  Met veel plezier je recensie gelezen en zou DOL graag willen winnen… Soms heb je van die maanden dat je echt even moet beknibbelen en uitgerekend dan komt er ineens een boek als deze uit ?
  Dus ik doe heel erg graag mee!

 • Reply Esther 29/05/2015 at 11:46

  Lijkte me echt geweldig om graag te winnen.
  Omdat ik afgelopen dinsdag jarig was en geen een boek heb gekregen :-(

 • Reply Lies 29/05/2015 at 12:03

  Leuk!!! Ik doe graag mee!

 • Reply Ingrid Lemeer 29/05/2015 at 12:22

  Ik stel graag mijn karma op de proef omdat mijn boekenkast nog niet vol is! Count me in ?.

 • Reply Bertie Radt 29/05/2015 at 16:44

  Ik ‘like’ via Twitter, heb geen Facebook. De laatste tijd geen spannende boeken meer gelezen – wordt weer eens tijd, vooral in de week van het spannende boek.

 • Reply Anna 29/05/2015 at 20:07

  Ik lees graag psychologische thrillers,ik ben reuze benieuwd naar dit boek en wil het graag lezen.

 • Reply Daan 30/05/2015 at 22:54

  Het klinkt ook wel als een spannend boek!

 • Reply Marcella 02/06/2015 at 09:25

  Jaaaa! Ik wil graag mee doen. Dit kijkt mij een spannend boek, die ik mooi mee kan nemen op vakantie.

 • Reply Sas 27/06/2015 at 21:48

  Ik heb hem ook gelezen, geweldig nieuw boek van mijn favoriete schrijver<3

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.