On top - Anna Nooshin -
boeken

on top

On top

On Top is een handboek voor online succes. Het is een inspirerend boek waarin genoeg humor en herkenbare situaties terug te vinden zijn. Anna Nooshin is de schrijfster van On Top en deelt haar tips en ideeën over hoe je het beste uit jezelf kan halen. Ze doet dit door haar eigen succesverhaal te delen, dat zeker niet altijd succesvol is geweest. In On Top lees je dat Anna ook zeker niet altijd de leuke baantjes heeft gehad, dat zij zich ook zorgen maakt of zij wel eens overkomt als een bitch en ze laat een kant van zichzelf zien die men nooit eerder zag. Anna richtte in 2011 een succesvol online magazine op en besloot haar tips in On Top met ons te delen.

Wat vind ik van On Top?

On Top is met recht een handboek voor online succes te noemen. Anna is eerlijk en schaamt zich er niet voor om de ‘minder mooie’ kanten van zichzelf te laten zien. Deze vrouw heeft zelfspot en houdt ervan om hard te werken. Twee eigenschappen die ik enorm waardeer in een mens en wat On Top zeker ten goede komt! Het is fijn om van een succesvolle vrouw te horen dat het niet uitmaakt om te falen, omdat je er altijd van leert. Natuurlijk wist ik dat wel, maar bevestiging is altijd fijn. De schrijfstijl van Anna is ook zeker fijn te noemen: dit boek heb ik binnen een paar uur uitgelezen.

Dankzij On Top ben ik opnieuw geïnspireerd en heb ik weer zin om mijn dromen na te jagen. Ben er zeker blij mee dat On Top in mijn boekenkast staat!

♥ Waardering: 8.

Anna Nooshin – On top
Van Holkema & Warendorf / 2015 / 9789000344352
On top is bij Bol.com te koop voor €20,00.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply hanco naninck 18/05/2015 at 09:05

  Durf je een recensie te schrijven over mijn nieuwe boek ‘Lettersletten’ over de nieuwe rage erotisch chatten? Ik hoor het graag.

 • Reply Kim 18/05/2015 at 09:20

  Ik heb er mee in mijn handen gestaan maar t twijfelde. Er zijn momenteel zoveel soortgelijke boeken op de markt gebracht, welke tips staan hier in waar je als ondernemer echt blij van wordt? Lees namelijk graag boeken die ook informatief zijn.

 • Reply Kim 18/05/2015 at 10:39

  Ik twijfel net als de Kim hierboven een beetje wat dit boek nu echt gaat toevoegen aan alle boeken over dit onderwerp die de afgelopen tijd op de markt zijn gekomen! Ik lees een heleboel positieve reviews maar weet ook dat een hoop bloggers dit boek hebben ontvangen. Dat maakt me altijd toch ietwat huiverig haha.

  • Reply freelennse 18/05/2015 at 10:56

   Kan me voorstellen dat het je wat huiverig maakt als een hoop bloggers het boek hebben gekregen. Ik kan je wel vertellen dat ik dit boek niet gratis opgestuurd heb gekregen. En als dit wel het geval zou zijn, zou ik het eerlijk zeggen als ik niet positief was over het boek. :-)

 • Reply Rachel 18/05/2015 at 19:43

  wat top, ik wil dit boek ook nog graag bestellen

 • Reply Anneke 19/05/2015 at 10:27

  Ik ben best benieuwd naar dit boek en om eerlijk te zijn, komt dat voornamelijk door Anna en niet door het onderwerp haha.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.