Zoek
Sluit dit zoekvak.
een eigen eiland

een eigen eiland

een eigen eiland

Een eigen eiland gaat over Marianne. Haar vader zit in de gevangenis en het contact met haar hippiemoeder verloopt moeizaam. Marianne woont op Ibiza en zelfs daar regent het wel eens. Als ze in een regenbui motorpech krijgt, bieden twee leden van de gehate Guardia Civil een lift aan. Ze is erg onder de indruk van één van de agenten en deze fascinatie wordt later obsessief. Door haar vaders positie is het voor Marianne buitengewoon risicovol om met een lid van de Guardia Civil om te gaan. Ze drinkt veel te veel alcohol en gebruikt drugs om altijd maar in een roes te leven. In die roes jaagt ze niet alleen bijna zichzelf naar de rand van de afgrond, maar ook de mensen in haar omgeving.

Wat vind ik van Een eigen eiland?

Ik heb er lang over gedaan om dit boek uit te lezen. Het is niet dat ik het per se een heel slecht verhaal vind of dat Een eigen eiland slecht geschreven is, maar het is gewoon niet ‘mijn boek’. Het verhaal op zich is namelijk best goed en de manier van schrijven is ook weinig op aan te merken. Toch vond ik dat het verhaal af en toe net iets te lang ‘stilstond’. Er is iets aan dit verhaal wat ervoor zorgde dat ik niet onwijs benieuwd was naar wat er op de volgende pagina zou gebeuren, maar ik weet niet precies wat dat dan is. Tegelijkertijd wilde ik wel per se dit boek uitlezen en achteraf ben ik wel blij dat ik het gedaan heb!

Een eigen eiland is een verhaal waarin veel gebeurt, een waardevol boek. Het gaat over levenservaring, loslaten, gemis, verslaving en een zoektocht naar jezelf. Voor velen van ons zijn veel dingen waarschijnlijk pijnlijk herkenbaar.

♥ Waardering: 7.

Eshter J. Ending – Een eigen eiland
Lebowski / 2015 / 9789048824113
Een eigen eiland is bij Bol.com te koop voor €19,99.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.