Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vera Camilla

interview: vera camilla

Vera Camilla
Vera Camilla is een 23-jarige blogster die verliefd is op het leven en alles wat het te bieden heeft. Aangezien zij niet alleen houdt van rode lippenstift, snorren en ananas, maar ook niet vies is van tweeten als brugman, leek het me leuk om haar eens te interviewen in meer dan 140 tekens. 

Aan de veren kent men de vogel. Vind je het niet erg dat de nadruk altijd op jouw uiterlijk ligt?
Soms wel en dat vind ik ook wel eens lastig. Dat ik commentaar krijg op mijn wenkbrauwen of de kleur lipstick die ik draag. Maar het hoort er ook een beetje bij en bovendien weet ik dat ik met de kleuren lipstick die ik probeer en draag ook weer andere meisjes en vrouwen kan inspireren. Als een meisje met rode lipstick op me vraagt of ik een foto wil maken maakt dat me blij.

Als je moest kiezen, zou je dan meer een springveer of een zweefveer zijn?
Een zweefveer. Ik ben best een dromer, loopt niet snel hard van stapel. Ik kan ook heel erg twijfelen, zweven tussen keuzes. En soms ben ik een springveer, als ik teveel suiker op heb.

Wat is eigenlijk jouw drijfveer?
Dat ik dit heel erg leuk vind om te doen en me geen leuker werk kan voorstellen.

Hoe hoop je dat je leven eruitziet als je veertig bent?
Dat ik er net zo mooi uitzie als mijn moeder toen zij veertig was, of 53 – zoals nu – en nog steeds elke dag met prachtige make-up, sieraden en kleding.

Van welke dingen veer jij nou echt op?
Als ik met vriendinnen afspreek, als Jeffrey vrij heeft, als er gave pakketjes binnenkomen en als er leuke reacties zijn op een filmpje of blogpost.

Je bent eigen baas, dus je kan zelf je werktijden indelen. Ga je dan alsnog elke dag vroeg uit de veren of slaap je liever een beetje uit?
Ik sta eigenlijk elke dag op tijd op, maar als ik laat ben gaan slapen of moe ben met een andere reden, dan sta ik mezelf wel toe een keertje uit te slapen. Als dat al lukt, want ik vind het best moeilijk om lekker te slapen en rust te vinden.

Als zelfstandig ondernemer moet je helaas ook geregeld iemand achter de veren zitten om bijvoorbeeld een factuur betaald te krijgen. Wat vind jij het moeilijkst aan eigen baas zijn?
Gelukkig gaat sinds een aantal jaar vrijwel alle advertising op mijn blog via Adfactor, het bureau waarmee ik samenwerk.  Zij maken elke maand een creditnota met alle campagnes erop en die krijg ik altijd netjes uitbetaald. Dat scheelt wel veel stress.

Soms zweef je bijna van geluk. Door welke dingen voel jij je zo licht als een veertje?
Wanneer het lekker weer is, er positieve reacties op mijn blog en YouTube kanaal komen, ik leuke producten heb om over te schrijven en leuke afspraken in het vizier. Dat kan me heel gelukkig maken.

Je krijgt als bekende blogger een hoop kritiek, maar ook zeker een hoop veren in je kont. Wat is voor jou het mooiste compliment?
Een paar maanden geleden kwam er een lezeres naar me toe en vertelde me dat ze ook een angststoornis heeft en dat ik haar over de streep getrokken heb om in haar eentje naar Spanje te gaan. Dat vind ik heel bijzonder.

Stel dat je een veer moet laten en iets dierbaars wat je nu hebt, niet meer zou kunnen hebben. Waar zou je dan afstand van doen?
Alle materie is vervangbaar. Als het met mijn vrienden en familie goed gaat, wil ik vrijwel alles afstaan.

Foto bovenaan komt van Vera’s blog.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

16 reacties

  1. Oh heerlijk, ik moest lachen om de vragen haha. Leuke antwoorden van Vera Camilla ook -leuk om te lezen dat ze zo blij wordt van leuke reacties op wat ze doet!

  2. Heel leuk om te lezen, Vera lijkt me echt een fantastisch mens en ik vind haar manier van denken en haar antwoorden heel inspirerend. Vooral wat ze antwoord op die laatste vraag, wauw.

  3. Ik vind het een heel erg leuk stuk geworden! Vind Vera echt een heerlijk mens, het blijft bijzonder hoe ze met een paar woorden mensen al kan inspireren :)

  4. Wat een leuk interview!
    En wat geef je een leuke en creative draai aan de vragen, ontzettend leuk!

  5. Ik vind Vera zo’n leuk mens. Een tijdje terug had ze een video over haar angst stoornis gemaakt. Deze raakte mij zo erg, juist omdat ik toen nog midden in therapie zat omdat ik het door een burn out ook had.

    Nu gaat het beter dan ooit en heb ik zelfs een eigen bedrijf. Vera haar video liet mij inzien dat ik mij niet hoef te schamen. Ze doorbrak het taboe. Word bijna emotioneel nu ik dit schrijf maar vond het gewoon heel bijzonder. Moest het ff kwijt :)

  6. Gaaf interview! In alle eerlijkheid lees ik haar blog eigenlijk niet vaak, maar zo lijkt ze me toch wel een heel tof mens. Ik ‘schrok’ even van het stukje over de lezeres die geïnspireerd was en toch naar Spanje was gegaan, doordat ik zelf ook een angststoornis heb en heel graag naar Spanje zou willen. Erg goede vragen gesteld, mooi interview geworden!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.