Zoek
Sluit dit zoekvak.
fotoboek Webprint

#100happydays

Vanaf mijn 21e verjaardag plaatste ik op Instagram 100 dagen lang elke dag een foto waar ik blij van werd. En nu ben ik nog blijer, want inmiddels heb ik deze foto’s gebundeld in een boek en kan ik er ook offline van genieten.

Als je de moeite hebt genomen om 100 dagen lang een foto te posten, is het natuurlijk leuk om dit ook tastbaar te maken. Ik kwam uit bij Webprint en wilde wel een fotoboek maken met mijn #100happydays-challenge. Een prima idee en zo geschiedde. Ik ging naar hun website, zocht mijn foto’s bij elkaar en koos voor een vierkant fotoboek. Op een of andere manier vind ik dat bij foto’s van Instagram ook een vierkant album hoort, haha. Ik ging voor een harde kaft en hoogglans. Als ik shine, zal mijn fotoboek ook shinen. Kijk maar:

fotoboek Webprint
Het maken van het fotoboek was niet alleen maar leuk. Het was ook confronterend: mijn boek bestaat uit foto’s van schoenen, eten, boeken, mijn onesies en het kijken van series. Typisch mij, dat wel.

Gelukkig is het samenstellen van het boek heel simpel. Je laadt al je foto’s in en het programma houdt netjes bij welke foto’s je al gehad hebt. Hoe je boek eruit komt te zien, ligt geheel aan jou. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de pagina-indelingen klaargezet, maar je kan het ook helemaal zelf inrichten. Het enige jammere aan het boek – maar dat is bij vrijwel alle fotoboeken, volgens mij – vind ik dat je achterop een streepjescode door je foto krijgt. Houd daar dus rekening mee bij het uitkiezen van de foto die op de achterkant komt!

Dit artikel is een samenwerking met Webprint en bevat een product dat door het bedrijf is opgestuurd. 

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

  1. Wat een leuk idee! Ik gebruik al meer dan twee jaar een app om elke dag een foto te maken. Misschien ga ik dit ook maar eens in een fotoboek veranderen!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.