Rake woorden — fictie — freelennse
verzonnen verhalen

rake woorden

Het is niet voor niets dat jij en ik niet meer samen één zijn. Voor zover we ooit één zijn geweest. Ik was gesteld op mijn vrijheid, jij was gesteld op je fantasiewereld en de leugens die erbij hoorden. We hadden vaak ruzie, waarna je altijd even lief over mijn hoofd wreef en zei dat alles wel goed zou komen. In het beloven van gouden bergen was je koning. De uitvoering bleek achteraf altijd weer beneden alle peil. Zelfs het ruziën met jou was niet leuk. Je zuchtte duidelijk hoorbaar als ik mijn mening ventileerde en presteerde het om een uur in opperste concentratie in de tv-gids te lezen. Woest maakte je me. Ik heb van alles naar je hoofd gesmeten. Mijn peperdure horloge, het servies dat ik ooit van mijn oma kreeg en ik offerde zelfs mijn iPhone op. Het gaf allemaal geen voldoening, want het liefst had ik dat het mijn woorden waren die je raakten.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply Anne 10/03/2015 at 09:03

  :( pff – wat schrijf je dat mooi op…

 • Reply Sytse 10/03/2015 at 10:40

  Heftig hoor :( Hopelijk ben je de frustratie een beetje kwijt nu je het hebt opgeschreven.

  Take care!

 • Reply Asmae 15/03/2015 at 20:29

  Heftig.. Maar wel herkenbaar. Ik hoop dat het nu beter met je gaat.

 • Reply Zo simpel is dan geluk 18/03/2015 at 20:51

  Heftig… maar wel erg mooi geschreven.

 • Reply JenniferZblog 22/03/2015 at 18:58

  Wow

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.