Zoek
Sluit dit zoekvak.

aprilavontuur

aprilavontuur

Omdat het vandaag het begin van een nieuwe maand is én de dag van het lachen, heb ik een wel heel toepasselijke uitdaging voor mezelf gevonden…

Het is voor mij namelijk momenteel zo’n periode waarin maar weinig te lachen valt. Zo’n tijd dat het niet gaat zoals je hoopte, dat het niet vanzelfsprekend is om zelf het hardst om je eigen grappen te lachen. Of om überhaupt grapjes te maken. Gelukkig heb ik veel lieve mensen om me heen die goed voor me zorgen en die me toch altijd weer aan het lachen krijgen. Normaal is lachen geen uitdaging voor me, maar deze maand wel. Dus: wie weet er een goede mop?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

  1. ik ben echt heel slecht in het vertellen van moppen. meestal kom ik er halverwege achter dat ik geen idee heb hoe de laatste helft ook al weer ging. waar ik zelf altijd om blijf lachen is het liedje ‘een heel zwaar leven’ van brigitte kaandorp… hoop dat je je snel beter voelt

  2. Goede vraag. Ik vergeet moppen eigenlijk altijd meteen weer. Zelfs als ze hilarisch zijn…

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.