aprilavontuur -
persoonlijk

aprilavontuur

aprilavontuur

Omdat het vandaag het begin van een nieuwe maand is én de dag van het lachen, heb ik een wel heel toepasselijke uitdaging voor mezelf gevonden…

Het is voor mij namelijk momenteel zo’n periode waarin maar weinig te lachen valt. Zo’n tijd dat het niet gaat zoals je hoopte, dat het niet vanzelfsprekend is om zelf het hardst om je eigen grappen te lachen. Of om überhaupt grapjes te maken. Gelukkig heb ik veel lieve mensen om me heen die goed voor me zorgen en die me toch altijd weer aan het lachen krijgen. Normaal is lachen geen uitdaging voor me, maar deze maand wel. Dus: wie weet er een goede mop?

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  • Reply Tessa | 52druppels.nl 01/04/2015 at 20:25

    ik ben echt heel slecht in het vertellen van moppen. meestal kom ik er halverwege achter dat ik geen idee heb hoe de laatste helft ook al weer ging. waar ik zelf altijd om blijf lachen is het liedje ‘een heel zwaar leven’ van brigitte kaandorp… hoop dat je je snel beter voelt

  • Reply Daan 03/04/2015 at 23:57

    Goede vraag. Ik vergeet moppen eigenlijk altijd meteen weer. Zelfs als ze hilarisch zijn…

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.