Maartmatch • freelennse
persoonlijk

maartmatch

Elke maand geef ik mezelf een uitdaging. Zo wilde ik in december elke dag een blogpost online zetten, in januari meer discipline krijgen en in februari vijf boeken lezen. Wat ik voor deze maand heb bedacht?

Iets onwijs engs. Ik moet namelijk elke week minimaal één keer sporten. Of dat nou inhoudt dat ik met gewichtjes ga trainen, een uur ga lopen of een poosje op de hometrainer ga zitten, dat maakt niet uit. Het besef dat ik écht te lui en te slap ben, kwam vorige week. Ik sjouwde een krat bier en ik heb toch zeker drie dagen spierpijn gehad. Niet oké. Dus. Heb je nog handige filmpjes voor me met goede dumbelloefeningen? Let me know.

(Mocht je je afvragen of ik het lezen van de vijf boeken gehaald heb: ja! Bekijk het overzicht van mijn recensies.)

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply Mascha 05/03/2015 at 18:21

    Oef. Zelfde hier. Ik móet ook echt gaan sporten XD

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.