Zoek
Sluit dit zoekvak.
maartmatch

maartmatch

Elke maand geef ik mezelf een uitdaging. Zo wilde ik in december elke dag een blogpost online zetten, in januari meer discipline krijgen en in februari vijf boeken lezen. Wat ik voor deze maand heb bedacht?

Iets onwijs engs. Ik moet namelijk elke week minimaal één keer sporten. Of dat nou inhoudt dat ik met gewichtjes ga trainen, een uur ga lopen of een poosje op de hometrainer ga zitten, dat maakt niet uit. Het besef dat ik écht te lui en te slap ben, kwam vorige week. Ik sjouwde een krat bier en ik heb toch zeker drie dagen spierpijn gehad. Niet oké. Dus. Heb je nog handige filmpjes voor me met goede dumbelloefeningen? Let me know.

(Mocht je je afvragen of ik het lezen van de vijf boeken gehaald heb: ja! Bekijk het overzicht van mijn recensies.)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.