Zoek
Sluit dit zoekvak.
mocro maffia

mocro maffia

mocro maffia
Een tijdje terug vroeg ik op Twitter welk boek ik moest lezen. Ik kreeg al snel een antwoord: Mocro maffia. Ik vertrouw mijn volgers natuurlijk blind, dus ik bestelde het. Vind ik het een aanrader?

Mocro maffa gaat over geld, ambitie, hoogmoed en verraad in de onderwereld. Het is het verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen. Tot enkele jaren terug trokken ze door het land om juweliers te overvallen, maar vandaag de dag liquideren ze elkaar met zware wapens. Er is groot geld mee gemoeid, dankzij grootscheepse handel in cocaïne. Inmiddels is deze strijd de landsgrenzen over. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Marokko is het oorlog. Maar wie staan er nou precies tegenover elkaar en waarom?

Wat vind ik van Mocro maffia?

In eerste instantie dacht ik dat dit boek niet echt iets voor mij was, maar ik bestelde het toch maar op aanraden van een volger op Twitter. Juist doordat ik niet zo goed wist wat ik ervan moest verwachten, was ik erg nieuwsgierig naar Mocro maffia. Gelukkig ben ik niet teleurgesteld. Het is geen droge kost en het is al helemaal geen saaie uiteenzetting over de onderwereld. Het leest lekker weg en hoe cru het eigenlijk ook is, het is ook spannend.

De schrijvers, journalisten, hebben echt goed werk geleverd. Je merkt dat ze goed onderzoek gedaan hebben. Daarnaast ook groot respect voor het duidelijk vertellen van een best wel gecompliceerd verhaal. Ik heb zeker geen spijt van het lezen van Mocro maffia!

♥ Waardering: 8.

Wouter Laumans & Marijn Schrijver – Mocro maffia
Lebowski / 2014 / 9789048819348
Mocro maffia is bij Bol.com te koop voor €12,50.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.