Zoek
Sluit dit zoekvak.
talenten

talenten die ik in 2015 niet verder wil ontwikkelen

talenten

De meeste mensen bedenken wat ze in een nieuw jaar juist wel willen doen. Ik ben tegendraads, dus ik heb bedacht welke talenten ik in 2015 juist niet verder wil ontwikkelen. Uiteraard deel ik het met jullie.

• Auto-ongelukjes krijgen. Serieus, ik ben zwaar getalenteerd als het aankomt op schade rijden. Palen die uit het niets oppoppen uit de grond, muren die oversteken, auto’s die ineens naast je geparkeerd staan. You name it, ik heb het al een keer geraakt. Het is de bedoeling dat in 2015 schadevrij doorkom. En de auto ook.
• Mijn gestoorde motoriek. Het is geen unicum meer als ik iets laat vallen, ergens tegenaan loop of alle ballen mis bij tafeltennis. Mijn motoriek wordt met het jaar slechter. Tijd om dat een halt toe te roepen!
• Een heel seizoen van een serie kijken in één dag. Echt, seizoen drie, vier en vijf van Breaking Bad heb ik in drie dagen tijd gekeken. Mijn ogen zijn nog steeds vierkant. Afgezien van het feit dat je hele sociale leven platligt, zorgt het er ook voor dat je minder lang van een serie kan genieten. En soms moet je ook gewoon andere dingen doen. Verplichting en zo. Ja, ik haat ze ook, maar ja.
• Pleasen. Dit jaar is me-time, dus iedereen die gebruik wil maken van mijn goedheid, mag volgend jaar weer terugkomen. Of niet. Wat ze willen.

Zo. Wat gaan jullie níet doen dit jaar?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

 1. Nice! Ik hou wel van recalcitrant zijn. Wat ik niet ga doen komend jaar.
  -Me schikken naar de wil van anderen (en hiertoe behoort ook mezelf wegcijferen)
  -Mezelf veel druk opleggen (want, wow daar ben ik goed in!)
  -Eten eten dat ik niet lekker vind (dan pleur ik het gewoon meteen de vuilnisbak in)

  Nou, volgens mij was dat het zo ongeveer wel. Ik ga er komende week nog eens verder over nadenken.

 2. Wat een leuk lijstje! Schade rijden is niet leuk nee, succes dus op dat vlak. En een heel seizoen van een serie kijken op één dag is me echt nog nooit gelukt. Verder dan 2 afleveringen op een dag kom ik niet.

 3. Oeiii, puntje 3: ik doe met je mee! Ik heb dat met Pretty Little Liars gehad. Ruim 100 afleveringen a 45 min. in minder dan 3 weken. Eeeehm, OEPS.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.