Zoek
Sluit dit zoekvak.

kabinetsleden, ik lust ze rauw

Begrijp me niet verkeerd: ik wil niet doen alsof ik verstand heb van politiek, maar die kabinetsleden… ik lust ze rauw.

Dingen die ineens veel gecompliceerder worden gemaakt dan ze zijn; ik houd daar niet zo van. Nee, ik hekel het. Ik ben maar een simpele ziel en ik houd alles dan ook graag simpel. Soms heb je hier buitengewoon weinig invloed op en daar moet je je dan bij neerleggen, hoe moeilijk dat ook is. Laatst had ik dus zo’n voorval en het zit me nog steeds hevig dwars. Ondanks dat ik veel minder online ben op WhatsApp, gebruik ik mijn iPhone natuurlijk nog wel. Ik durfde laatst zelfs een klein gesprekje aan te knopen, want ik wilde graag iets van iemand weten. Helaas ontdekte ik dat het veel minder online zijn op dat verkapte MSN, er niet voor zorgt dat mijn relatie met de autocorrectie van mijn iPhone beter wordt. 

Toen ik wilde zeggen dat ik tegenwoordig kauwtabletten eet, vond mijn iPhone het een veel beter plan om ervan te maken dat ik kabinetsleden eet. Nu ben ik geen groot voorstander van kannibalisme, maar om nou dan ook nog eens van die stoffige types te moeten verorberen… Nah.

Helaas staat dit incident niet op zichzelf.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.