Daily Poetry -
dingen die je humeur opkrikken, tips

daily poetry

Daily Poetry

‘Daily Poetry is ontstaan vanuit een gevoel. Het gevoel dat het verleden een toekomst verdient. Het gevoel dat genieten van de kleinste dingen misschien wel eens heel groots zou kunnen zijn. Het gevoel als je huis echt als een thuis aanvoelt, omringd met spullen die betekenis voor je hebben. Het gevoel dat het belangrijk is om goed te zorgen voor alles om ons heen.’

Dit klinkt toch mooi en poëtisch? En dat is precies wat Daily Poetry is. Daily Poetry heeft een creatieve huiskamer in Den Bosch en waar wordt alles verzameld wat eigenaren Britt en Sander mooi vinden en die ze helpen om de fijne momenten in het leven te vieren. Zoals je hieronder kunt zien, lukt dat ze heel goed!

Daily Poetry

Bij de creatieve huiskamer vind je kleding, kaarten, prints, meubels, verzorgingsproducten en de leukste cadeautjes. Ze hebben een geheim binnentuintje en het beste nieuws voor de zelfstandige ondernemers onder ons: er is ook een self service cafe waar je urenlang kunt werken! Je mag er uiteraard ook gewoon komen dagdromen. Mocht je nou niet in de buurt komen van Den Bosch, waar hun huiskamer zit, of in de buurt van hun shop in shop in Eindhoven, dan kan je je volledig uitleven in hun webshop.

En omdat ik Daily Poetry zo leuk en jullie zo lief vind, kunnen jullie een doosje vol geluk winnen! ‘Zie je het geluk niet? Het ziet jou wel.’ Pak op gevoel één van de 144 rolletjes uit het doosje en laat je inspireren door de gevonden geluksspreuk.

doosje vol geluk

Wat je moet doen om kans te maken?
1. Like de Facebookpagina van Daily Poetry en mijn Facebookpagina.
2. Laat hieronder een reactie achter waarin jij vertelt wat voor jóu geluk is.

Als je extra kans wil maken om te winnen, deel dan deze blogpost via Twitter: ‘Je kan via http://bit.ly/1CrrDWt een doosje vol geluk van Daily Poetry winnen!’
Ik kies zaterdag 31 januari een winnaar. Zorg dat je een geldig e-mailadres achterlaat en dat je je mailbox goed in de gaten houdt. :-)

Deze winactie is inmiddels gesloten en de winnaar heeft bericht gekregen.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply Sabine 24/01/2015 at 18:05

  Oh wat heerlijk! Nu baal ik echt dat ik niet in de buurt van Den Bosch woon, dus doe ik maar lekker mee met de winactie. Voor mij zit geluk in hele kleine (maar inderdaad toch grootse) dingen. Zonlicht dat mooi valt op een oud gebouw dat iedereen vergeten is. Omhoog en om je heen kijken op plekken waar je gewend bent snel door te lopen. Warme thee op een koude dag. Een cadeau kunnen geven aan iemand waarvan je weet dat ze het niet verwachten.

 • Reply Naomi 25/01/2015 at 20:43

  Here it goes. Voor mij betekent geluk iets heel simpels. Oprechte aandacht kunnen hebben voor dat wat er op dat moment om je heen gebeurt. Dichtbij jezelf blijven en toch kunnen genieten van de wereld om je heen. Zoals per ongeluk grijnzen in de Albert Heijn omdat je aan iets leuks moet denken en iemand die dan terug grijnst omdat hij denkt dat je naar hem lacht. Iemand een compliment geven. Een kus van je moeder. Dat soort dingen.

  Geluk zit altijd al in een doosje. Maar soms kijk je er net even overheen.

 • Reply lisa 30/01/2015 at 09:59

  Geluk is
  -5 euro vinden op de grond
  -net naast hondenpoep

 • Reply lisa 30/01/2015 at 10:04

  Geluk is
  -5 euro vinden op de grond
  -Net niet hondenpoep gaan staan
  -Besluiten toch te rennen voor de tram en hem dan ook nog halen
  -Bij Douglas zien dat je favo luchtje in de aanbieding is.
  -Dat het laatste kaas croissantje bij de bakker voor jou ism
  -Een vogel die net niet op je schouder kakt (hoewel het juist geluk schijnt te brengen)
  -Dat je na een flink nacht vriezen naar je auto loopt en ziet dat hij in de zon staat en dat je dus niet hoeft te krabben.

  jaa okee geluk zit in kleine dingen maar je gaat me niet vertellen dat, van bovenstaande geluksmomenten,je hart geen sprongetje maakt!

  Xx

 • Reply Melisa 31/01/2015 at 11:07

  geluk zit hem voor mij in zowel grote als kleine dingen. Zou bijv erg gelukkig worden van mijn droomhuis kunnen kopen, maar van lekkere koekjes word ik ook zielsgelukkig. Tijd is geluk, fulltime werken maar het in een maand voor elkaar krijgen 5 seizoenen van Grey’s Anatomy te kijken.

  Acda en de munnik – weer gelukkig zijn

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.