Zoek
Sluit dit zoekvak.

ik ben je niet vergeten

Ze keek met een schuin oog naar hem. “Wil je echt weten hoe het met me gaat?”, vroeg ze. “Ja”, antwoordde hij, “vertel het me, alsjeblieft”. Het maakte haar woedend. Ik ben heus niet vergeten hoe je alles in mij brak. Niet mijn botten. Nee, het was erger dan dat. Je brak mijn hart, mijn ziel, mijn waardigheid en mijn vertrouwen in de mens. Of in de man, vooral. Ik ben heus niet vergeten hoe je me voorgelogen hebt. Dat nog wel honderd dingen me ongelooflijk dwarszitten. Ik ben niet vergeten dat je geen kerel kan zijn. Dat je niet kan toegeven dat je fout zat. Dat je nog liever je eigen arm zou afzetten dan dat je je verantwoordelijkheid zou nemen. Ik ben het niet vergeten. Maar gelukkig is het onmogelijk om pijn die opgehouden is nadat de pijnprikkel verdwenen is, weer op te roepen.” Hij zweeg.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.