Zoek
Sluit dit zoekvak.

voorpret

Plannen is niet zo mijn ding. Ik zie wel hoe het loopt en wat er gebeurt. Que sera, sera. Maar soms móet je wel en het voordeel zou dan moeten zijn dat je onwijs kan genieten van de voorpret. En ik vind heel wat van voorpret.

Voorpret is namelijk helemaal niet alleen maar leuk. Ja, je hebt weken, maanden en soms zelfs jaren om uit te kijken naar hetgeen je bedacht en afgesproken hebt. Maar voor mensen zoals ik (extreem ongeduldig en veel te enthousiast) is het gewoon een dagelijkse strijd. Nou ben ik vaak ook wel een zuur en cynisch persoon, maar ik kan me niet voorstellen dat ik de enige op de wereld ben die voorpret hekelt. Vakantie boeken en profiteren van vroegboekkorting? Nee joh, doe ik niet aan. Vroeger wel. Dan kon ik in mijn MSN-naam de dagen aftellen en daar dan een emoticon van een palmboompje bij zetten. Bovendien profiteer je dan wel van vroegboekkorting, maar je hebt veel te veel tijd om ‘allerlei handige en leuke spulletjes te kopen voor als je op vakantie bent’. Heb je enig idee wat dat kost? En spannende dingen ver vooruit plannen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dat weiger ik gewoon. Hoe houden mensen al die stress zo lang vol? Mijn oplossing is gewoon alles last minute doen. Tot groot verdriet van mijn omgeving. Sorry, scheetjes. Ik kan er ook niets aan doen dat ik zo spontaan ben.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Haha wat een heerlijk kort maar krachtig blogje!
    Heel herkenbaar maar dan in mijn geval in het tegenovergestelde..

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.