Zoek
Sluit dit zoekvak.
telefoonhoesje

ben jij net zo motorisch gestoord als ik?

Je flesje water dat al een paar uur voor je neus staat gewoon over je laptop gooien? Je telefoon niet in je zak, maar ernaast laten vallen? Vol tegen een paal aan lopen in de overtuiging dat je in die koers gewoon langs de paal zou lopen? Been there, done that. Maar, jongens… er is troost!

Toegegeven: als ik al mijn onhandigheden zou willen voorkomen, zou ik onder permanent toezicht moeten komen te staan. Iemand die 24/7 mijn hand vasthoudt en me behoedt voor alle domme dingen die ik wil doen. (Bestaat er al iemand die je behoedt voor alle domme dingen die je wil zeggen? Want die zou ik per direct inhuren.)

Gelukkig is er een gebied waarop ik mijn ongeluk wel kan beperken. Ik ben namelijk begonnen het met beschermen van mijn lieftallige iPhone 5S. Ik kocht zoiets nooit, omdat ik ze altijd lelijk of onhandig vond. Een handig telefoonhoesje dat niet intens lelijk is? Ik dacht dat ze niet bestonden. En dat is knap vervelend nieuws voor iemand met de motoriek van een baby van twee minuten oud. Maar ineens vond ik het lot uit de loterij!

telefoonhoesje
Heb jij nu net zo’n onderontwikkelde motoriek als ik en wil je ook graag een hoesje om je telefoon te beschermen? Mooi. Je kan namelijk €15 shoptegoed winnen. Helemaal leuk! Wat moet je daarvoor doen? Hieronder een reactie achterlaten waarin je zo beeldend mogelijk de pijnlijkste val van je telefoon beschrijft. Ik kies dinsdag 23 september voor 22:00 uur een winnaar. Zorg dat je een juist e-mailadres achterlaat en dat je je mailbox goed in de gaten houdt! :-) (Psst: je hebt een streepje voor als je mijn Facebookpagina liket.)

DE WINNAAR IS INMIDDELS GEKOZEN!

Voor degenen die niet winnen (net als ik, ik win nooit iets): niet getreurd. Als je de Facebookpagina van Mooimobiel.nl leuk vindt, krijg je een code voor een leuke korting! En hierrr kan je een hoesje uitzoeken.

Deze blogpost is een samenwerking met Mooimobiel.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

 1. Ik had mijn prachtige net nieuwe telefoon in de wc laten vallen…….. Eerst 3 kwartier met open mond staan kijken en bedenkend wat me nou eigenlijk over komen was en hem er daarna zo snel mogelijk uitgevist. Daarom verdien ik wel een mooi nieuw hoesje ter bescherming! Leuke blog trouwens!

  Liefs onhandige mevrouw iep

 2. Erg leuk, kan wel weer een nieuw hoesje gebruiken. Mijn ‘ergste’ val momenten van mijn telefoon waren toen ik mijn telefoon net 2 maand had liet ik hem vallen gelijk een kleine barst in de hoek van de telefoon. En een tijdje geleden liet ik het bad vol lopen en hing er wat boven (met mijn telefoon?), plons in het water, gelukkig was ik snel en hij deed het gewoon weer!

 3. Mijn ergste 112 moment met mijn telefoon heb ik niet alleen zelf veroorzaakt maar ook nog eens 100 x erger gemaakt dan dat het was!
  Ik ren zelden voor de tram maar dit keer wel. (Dat was al de eerste fout!) Omdat ik natuurlijk! Keihard ren vloog me telefoon uit mijn zak! Terwijl ik hem al rennend door de lucht zag vliegen en op de grond zag landen en ik me een superhelden daad inbeelden door hem “al rennende” op te rapen en dus ook nog de tram te halen, schopte ik er tegen met mijn voet en SCHOOF mijn telefoon nog 5 meter over het asfalt! Conclusie: tram gemist en een beeldscherm vol krassen!

 4. Haha, wat leuk dit! Ehh ja, pijnlijkste val.. Toen ik een wat oudere vrouw op een bankje zag zitten en vanuit mijn eigen vrolijke bui besloot een bloem voor haar te kopen, waarna zij mij knuffelde en uitnodigde om even bij haar te komen zitten en te kletsen. Dus, ik zitten, mobiel valt uit mijn broekzak en gevolg: scherm in duizenden stukjes. Dat je dan iets goeds voor een ander wilt doen en een glimlach op haar gezicht wilt toveren, maar zelf eindigt met een baaldag. Hoera!

 5. Een telefoon in een biertje laten vallen, overkwam een familielid van me ;) .

 6. Ik had mijn iPhone al duizenden keren laten vallen dus toen hij van de tafel op m’n moeders marmeren vloer viel deed ik er koeltjes over terwijl m’n moeder helemaal in shock was. “Ziettie er altijd zo uit?” Vroeg ze nog maarja, er zat een klein scheurtje in dus ik dacht dat ze het daarover had en antwoorde volmondig “Ja”. Toen kreeg ik de grootste schrik van m’n leven na vijf minuten toen ik eens besloot de telefoon van de grond te rapen, niet alleen zaten er grote barsten in m’n telefoon maar er kwamen ook stukjes uit en ik kon niet swipen zonder glassplinters in m’n vinger te krijgen. Je zou denken dat iemand na zo’n val een hoesje met bumper zou nemen, maar nee, ik ben een cheap ass en vond m’n hoesje die m’n telefoon helemaal niet beschermde te leuk. Een paar keer vallen verder moest ik mijn telefoon beplakken met stickers en plakband om ervoor te zorgen dat de gigantische glassplinters niet uit m’n telefoon vielen – want als dat wel zou gebeuren dan kon ik m’n telefoon ook niet meer gebruiken. Na maanden met glassplinters te hebben gelopen had ik eindelijk m’n scherm laten repareren en wat denk je.. een week daarna liet ik ‘m weer catastrofaal vallen. :’)

 7. Op een zonnige dag smeerde ik mij in op de galerij van ons nieuwe appartement. Oh, wat had ik zin om na een drukke werkdag in het warme zonnetje te zitten. Toen mijn telefoon ging veegde ik snel mijn handen af om op te nemen. Het was mijn lieve vriend, die ik nog net ‘hoi lieverd’ hoorde zeggen. Maar zijn stem klonk verder, want op dat moment gleed de telefoon uit mijn hand. Ik herpakte de telefoon nog een keer, maar de zwaartekracht was sterker dan de zonnebrand op mijn handen. De telefoon kwam neer en ik zag hem tot stilstand komen op de grond. Ik raapte m op, zag dat het scherm het overleefd had en nog voor ik het wist gleed ie weer uit mn hand, onder de rand van de reling door, 4 verdiepingen naar beneden waar hij in stukjes viel. Daar lag mijn lieverd, met mijn andere lieverd aan de (inmiddels stille) andere kant van de lijn….

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.