"ik zou een moord doen om te kunnen hardlopen"
hersenscheten

“ik zou een moord doen om te kunnen hardlopen”

“Ik zou een moord doen om te kunnen hardlopen” 
– zei Lenneke nooit eerder

Dat ik deze woorden daadwerkelijk hardop heb uitgesproken en vanuit de grond van mijn hart heb gemeend, is intens heftig. Ik ben liever lui dan moe op sportgebied en ik schaam me daar absoluut niet voor. Oké, jawel, want mijn conditie is om te janken en mijn lichaam is een wrak, maar toch. Ontkennen is gewoon een overlevingstechniek.

In ieder geval, ik schreef dus al eerder dat ik dolgraag wilde dat er iemand over me heen zou lopen. En het werd alleen maar erger. Ik zat huilend bij de huisarts en de fysiotherapeut. Morfine bleek uiteindelijk het antwoord en heeft me er doorheen gesleept. En ik had dus heel per ongeluk ook hardop gezegd (en beloofd) dat ik het hardlopen weer ging oppakken als ik weer pijnvrij zou zijn. Breekt dat moment gewoon zomaar ineens aan. De pijn is bijna helemaal weg. En ineens wil ik niet meer zo heel graag hardlopen.

Maar daar heb ik wat op gevonden. Wat nou als ik nieuwe schoenen koop? Die maken me altijd superblij. En ik gok dat zelfs hardloopschoenen me blij maken. En dat geld moet ik er natuurlijk uithalen, dus hardlopen zal ik. Heb ik nog wel heel even jullie hulp nodig… WELKE KLEUR?!

hardloopschoenen

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply Dina 17/09/2014 at 07:10

  Nieuwe sportschoenen (en misschien een nieuwe outfit!) kunnen mij wel erg motiveren als ik dat nodig heb. Zet ‘m op! (oh, en ik zou voor de zwarte gaan, maar ik kies altijd zwart i.p.v. kleur.)

  • Reply freelennse 17/09/2014 at 17:41

   Hahaha, ja, ik ben ook fan van zwart!

 • Reply Nils 18/09/2014 at 18:40

  Zwart is lekker neutraal. Gekleurde schoenen worden meestal door de toppers gedragen. Dus …

  • Reply freelennse 18/09/2014 at 19:44

   Ik moet voor zwart gaan, bedoel je dus?

 • Reply sam 23/09/2014 at 13:13

  haha, ik ben a sportief en lui,, ik zal dus nooit gaan hardlopen :) maar kan me voorstellen dat je blij word van nieuwe hardloop schoenen, die zijn al een reden alleen om te willen hardlopen :)
  leuke blog!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.