Zoek
Sluit dit zoekvak.
hardloopschoenen

“ik zou een moord doen om te kunnen hardlopen”

“Ik zou een moord doen om te kunnen hardlopen” 
– zei Lenneke nooit eerder

Dat ik deze woorden daadwerkelijk hardop heb uitgesproken en vanuit de grond van mijn hart heb gemeend, is intens heftig. Ik ben liever lui dan moe op sportgebied en ik schaam me daar absoluut niet voor. Oké, jawel, want mijn conditie is om te janken en mijn lichaam is een wrak, maar toch. Ontkennen is gewoon een overlevingstechniek.

In ieder geval, ik schreef dus al eerder dat ik dolgraag wilde dat er iemand over me heen zou lopen. En het werd alleen maar erger. Ik zat huilend bij de huisarts en de fysiotherapeut. Morfine bleek uiteindelijk het antwoord en heeft me er doorheen gesleept. En ik had dus heel per ongeluk ook hardop gezegd (en beloofd) dat ik het hardlopen weer ging oppakken als ik weer pijnvrij zou zijn. Breekt dat moment gewoon zomaar ineens aan. De pijn is bijna helemaal weg. En ineens wil ik niet meer zo heel graag hardlopen.

Maar daar heb ik wat op gevonden. Wat nou als ik nieuwe schoenen koop? Die maken me altijd superblij. En ik gok dat zelfs hardloopschoenen me blij maken. En dat geld moet ik er natuurlijk uithalen, dus hardlopen zal ik. Heb ik nog wel heel even jullie hulp nodig… WELKE KLEUR?!

hardloopschoenen

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

5 reacties

  1. Nieuwe sportschoenen (en misschien een nieuwe outfit!) kunnen mij wel erg motiveren als ik dat nodig heb. Zet ‘m op! (oh, en ik zou voor de zwarte gaan, maar ik kies altijd zwart i.p.v. kleur.)

  2. Zwart is lekker neutraal. Gekleurde schoenen worden meestal door de toppers gedragen. Dus …

  3. haha, ik ben a sportief en lui,, ik zal dus nooit gaan hardlopen :) maar kan me voorstellen dat je blij word van nieuwe hardloop schoenen, die zijn al een reden alleen om te willen hardlopen :)
    leuke blog!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.