Zoek
Sluit dit zoekvak.

wie is dat meisje?

Nee, niet het meisje dat op zondag het vlees snijdt. (Ik dacht niet echt dat dat de juiste variant van het gezegde was, hoor.) Maar ik vond “nieuw meisje” als titel saai, dus het werd dit.

Misschien is er inmiddels al een belletje bij je gaan rinkelen, maar misschien ook niet. Misschien heb je gewoon nog nooit van de serie New Girl gehoord. Of misschien heb je zelfs niet eens Netflix. In het laatste geval heb ik heel erg met je te doen, maar ben ik ook uitzonderlijk trots op je. Ik heb me er maandenlang tegen verzet, maar ineens had ik een account en ineens kijk ik dus allemaal series, heb ik wallen van Lloret tot en met en heb ik nog precies nul vrienden over. Behalve dus Jess, Nick, Schmidt, Coach en Cece. En Nick is stiekem mijn grote liefde. Of misschien Schmidt. Vanwege bijvoorbeeld onderstaande opmerking.

New Girl
Maar goed, er is dus iets vreselijks gebeurd. Op Netflix staan alleen de eerste twee (van de vier) seizoenen van New Girl. En je voelt hem al aankomen: ik heb in een mum van tijd alle afleveringen gekeken. Dus nu moet ik op de blaren zitten en wachten tot het nieuwe seizoen eindelijk eens online komt. Kan iemand me een gouden tip geven om deze tijd ongeschonden door te komen? En kom niet aan met ‘kijk alles opnieuw’, want dat kan ik natuurlijk allemaal niet aan. (Als je het toch zegt, moet je geld in de douchebagjar doen!)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. Ik wil ook bij Nick en Jess en al die andere lui (ik ben zoooo slecht in namen) wonen en ‘True American’ spelen <3

  2. Alle films met Zooey DeChanel kijken! <3 en de soundtrack van 500 Days of Summer op repeat zetten (doe maar niet tegelijk)

  3. Ondertussen beginnen met een nieuwe serie. Ik moet ook elke week wachten op een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars, maar kijk ondertussen Breaking Bad om de tijd te doven. Ook wacht ik op het nieuwe seizoen van de Vampire Diaries! Zwaar leven..

  4. Ik heb de eerste 2,5 seizoenen gezien, daarna vond ik het niet echt interessant meer.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.