Zoek
Sluit dit zoekvak.
de onverschrokken lafaard

de onverschrokken lafaard

de onverschrokken lafaard


Als ik moeite doe voor een boek, en dan bedoel ik écht moeite, dan moet ik er wel hoge verwachtingen van hebben. Ik ben dus in Heel Veel boekwinkels geweest en ik kreeg overal nul op het rekest. Gelukkig heb ik een ijzeren ruggengraat en gaf ik niet op. Uiteindelijk was het de schrijfster zelf die me het boek opstuurde. Met een persoonlijk berichtje! Ik ben een blij ei.


De onverschrokken lafaard

De onverschrokken lafaard gaat over Bram, een weduwnaar van 27 jaar oud. Ik mag Bram wel, want hij is sarcastisch en hij haat alles en iedereen. Bram is kapot door de dood van zijn vrouw en wilde zich nooit meer aan iemand hechten. Maar dan ontmoet hij Zwaan. Op Twitter. Bram haat Twitter. ‘De onverschrokken lafaard is geen tragisch verhaal waarin alles aan het einde toch nog goed komt, en geen pleidooi voor de wijze lessen die er te leren zijn uit je leed, maar een pijlsnelle roman over de dood, verknipte families en moderne media.’

Doordat ik het boek dus nergens kon vinden (het enige moment in mijn leven waarop ik boekwinkels haatte), kreeg ik het pas binnen na mijn vakantie. Stukken minder tijd om te lezen dus, maar toch heb ik dit boek heel snel uitgelezen. Het is een mooi boek. Ten eerste omdat ik dus groot fan ben van Bram, ten tweede omdat je merkt dat de schrijfster goede humor heeft en ten derde omdat ik hou van de fantasie waarmee dit boek geschreven is.

Niks aan dit boek was voorspelbaar, zelfs het einde niet. Dus, Rianne, als je dit leest: dit boek smaakt naar meer. :-)

♥ Waardering: 9.

Rianne Meijer – De onverschrokken lafaard
Prometheus / 2014 / 9789044622812
Bij Bol.com te koop voor €19,95.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.