Zoek
Sluit dit zoekvak.
korting

ik weet waar de schoen wringt

korting

Ja, hoor. Gaan we weer. Ik kreeg laatst totaal onverwacht een e-mailtje van H&M dat er nog een jurkje geleverd werd. Dat is toch wel het grootste voordeel aan de vertraagde levering van H&M: je vergeet dat je nog kleding krijgt, dus het is een compleet feestje als je dat herontdekt. Maar elk voordeel heeft een nadeel… en dat is dat ik bij het nieuwe jurkje eigenlijk ook wel nieuwe schoenen zou kunnen gebruiken. Net nu ik deze maand met mezelf een budget had afgesproken, aangezien ik echt veel te veel geld uitgeef. Onder het mom van “kijken, kijken, niet kopen” en “kijken kan geen kwaad”, struinde ik het complete internet af. En jongens, ik kwam, ik zag en ik overwon.

Of nou ja, dat laatste is toch een twijfelgeval. Zoals ik al eerder schreef, ben ik zwaar overgevoelig. Ik wilde alleen wat inspiratie opdoen voor nieuwe schoenen en deze pas bestellen als het jurkje binnen is en ook daadwerkelijk past. Dat is natuurlijk ook altijd maar de vraag. Maar… dan komt er een pop-up tevoorschijn. “Schrijf je nu in voor de nieuwbrief en ontvang direct €5 korting.” Ik hoopte nog dat ik dus 0 paar mooie pumps tegenkwam, maar niets is minder waar. Lieve kinders, help me out: wat moet ik dan doen? Dief zijn van mijn eigen portemonnee en dit gewoon compleet negeren? Of zal ik lief zijn voor mezelf en dit prachtige paar gewoon bestellen?

 

pumps

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.