mijn ideale man - freelennse
hersenscheten

mijn ideale man

bloemetjes

Hij is mijn ideale man. Er is geen kerel die hem overtreft. Hij koopt bloemen voor me (en zegt erbij: “neem maar mee naar huis, dat vind jij leuk”), geeft me urenlang kusjes en knuffels en doet negen van de tien keer gewoon wat ik zeg. Hij wilt altijd eten wat ik ook lekker vind, laat mij gewoon autorijden en levert niet eens commentaar en hij kruipt altijd lief tegen me aan als het onweert. Hij treuzelt nog langer dan ik en zijn lievelingskleur is roze. We zijn een superstel. We hebben wel één probleem. Hij is pas drie.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply Rachel 10/06/2014 at 16:16

  geweldig geschreven voor het eind haha! liefs x

 • Reply Jolien 12/06/2014 at 23:22

  Haha! Mijn hobby is ook roze trouwens. ;)

  • Reply freelennse 13/06/2014 at 09:17

   Hahaha, ik heb het aangepast! Thanks!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.