Zoek
Sluit dit zoekvak.

mijn ideale man

bloemetjes

Hij is mijn ideale man. Er is geen kerel die hem overtreft. Hij koopt bloemen voor me (en zegt erbij: “neem maar mee naar huis, dat vind jij leuk”), geeft me urenlang kusjes en knuffels en doet negen van de tien keer gewoon wat ik zeg. Hij wilt altijd eten wat ik ook lekker vind, laat mij gewoon autorijden en levert niet eens commentaar en hij kruipt altijd lief tegen me aan als het onweert. Hij treuzelt nog langer dan ik en zijn lievelingskleur is roze. We zijn een superstel. We hebben wel één probleem. Hij is pas drie.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.