Zoek
Sluit dit zoekvak.

can’t buy me love? zeker wel!

can't buy me love

Ik ben hooked. Na het zien van een paar foto’s, kon ik echt niet meer om die kriebels in mijn buik heen. Alles is in verhouding, alles klopte. Perfecte kleuren en een fantastische buitenkant. Nondeju, ik ben verliefd geworden op een huis. Maar ja, zo’n huis moest gefinancierd worden en ook nog eens ingericht en zo. Natuurlijk heb ik al aardig wat spullen, maar jullie kennen me een beetje. Ik ben een echte prinses op de erwt, hoewel een erwt absoluut voor geen meter zit. Er moet dus een fantastische bank komen, een heel gaaf vloerkleed (want anders kan mijn hond nergens luieren), een eettafel van een paar meter en vooral nul planten. Dus… can’t buy me love? Zeker wel. Je weet wat je te doen staat. X

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

  1. Jeetje, je maakt me nu wel erg nieuwsgierig naar het huis dat je op oog hebt. Misschien lukt het wel om het geweldige huis te bewonen in een geweldig interieur!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.