can't buy me love? zeker wel!
hersenscheten

can’t buy me love? zeker wel!

can't buy me love

Ik ben hooked. Na het zien van een paar foto’s, kon ik echt niet meer om die kriebels in mijn buik heen. Alles is in verhouding, alles klopte. Perfecte kleuren en een fantastische buitenkant. Nondeju, ik ben verliefd geworden op een huis. Maar ja, zo’n huis moest gefinancierd worden en ook nog eens ingericht en zo. Natuurlijk heb ik al aardig wat spullen, maar jullie kennen me een beetje. Ik ben een echte prinses op de erwt, hoewel een erwt absoluut voor geen meter zit. Er moet dus een fantastische bank komen, een heel gaaf vloerkleed (want anders kan mijn hond nergens luieren), een eettafel van een paar meter en vooral nul planten. Dus… can’t buy me love? Zeker wel. Je weet wat je te doen staat. X

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  • Reply Adriënne 05/06/2014 at 10:55

    Je hebt echt een leuke blog! <3 Ik ga je volgen!

  • Reply Claudia 09/06/2014 at 21:10

    Jeetje, je maakt me nu wel erg nieuwsgierig naar het huis dat je op oog hebt. Misschien lukt het wel om het geweldige huis te bewonen in een geweldig interieur!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.