Zoek
Sluit dit zoekvak.

“ik zie het kopje al!”

Het zweet stond op mijn voorhoofd. Ik lag wat ongemakkelijk en van al die mensen in witte jassen om me heen, werd ik ook al niet veel vrolijker. Toen kwam het moment dat ze zei: “Ik zie het kopje al!”.

Op de tafel zag ik allerlei gereedschappen liggen. Spaans benauwd kreeg ik het toen ik het geluid hoorde van rubberen handschoenen die aangetrokken werden. Ik twijfelde nog of ik om een verdoving ging vragen, maar ondertussen roerde ze met allerlei tangen in me. Ze zei dat ik goed door moest blijven ademen. Knap lastig, kan ik je vertellen, als er twee handen in je mond zitten. Ineens voelde ik dat ze achter mijn achterste kies over een stukje tand schraapte. In mijn beleving hoorde daar helemaal niets anders te zitten dan tandvlees en hoogstens wat etensresten. Maar ze sprak de legendarische woorden: “je derde verstandskies komt door, ik zie het kopje al!”. Wat een deceptie.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

  1. Hahaha. Zo herkenbaar dit. Alleen was dit hele tafereel tijdens mijn bevalling en hoopte ik dat mijn verstandskies minder pijn zou doen.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.