Zoek
Sluit dit zoekvak.
Yuki Kempees - freelennse

cirkels zijn alleen mooi als ze rond zijn

Cirkels zijn alleen mooi als ze rond zijn
Ja, sorry, jongens. Ik heb het lezen weer helemaal te pakken en kon natuurlijk niet achterblijven met het boek van Yuki Kempees. Ik hoorde er veel goede verhalen over en was heel benieuwd naar het boek, dus ik bestelde het laatst en heb ook dit boek in één dag uitgelezen. Wat ik ervan vind, lees je na de klik.

Yuki leeft zijn leven met veel vrouwen, drank, drugs en feesten. Het lijkt perfect, maar hij kan niet overweg met de eenzaamheid. De vele vrouwen die hij zijn bed in krijgt met zijn mooie praatjes en de gevoelig geschreven teksten op zijn blog volstaan niet. Het is een ruig, grof verhaal met een scherpe en gevoelige rand over Yuki’s leven.

Mijn mening
Het boek van Yuki raakte me. Toen ik de laatste bladzijde omsloeg en het boek op de salontafel legde, heb ik eerst vijf minuten voor me uit zitten kijken. Ik voelde me echt een beetje… sip? Ik weet niet precies wat ik voelde. Maar ik ben wel blij dat ik weer eens een boek heb gelezen dat me wist te raken. Dat me aan het denken zette. Waar ik zo in meegesleept werd.

Als je het zo leest, kan het bijna niet anders dan dat ik een tien zou geven. Maar er was één ding dat me stoorde in dit boek. Er werden veel vergelijkingen gemaakt (zoals een broek waar de gemiddelde clown blij mee zou zijn) en er werd dan vaak geschreven ‘de gemiddelde <vul iets in>’. Het voelde soms een beetje onnatuurlijk, alsof er te lang over was nagedacht. Verder las het boek heel gemakkelijk weg. Anders had ik het ook niet in een dag uitgelezen. Het was erg lastig om het boek weg te leggen en ik heb er met een rotgang van genoten.

♥ Waardering: 9.

Yuki Kempees – Cirkels zijn alleen mooi als ze rond zijn
Prometheus / 2014 / 9789044625080
Bij Bol.com te koop voor €17,95.

 

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.