Zoek
Sluit dit zoekvak.

hoe ik 10.000 euro verdiende in een dag

Vorige week zaterdag was een prima dag. Nou vind ik de zaterdag altijd wel een fijne dag, maar dit keer had ik echt een leuke meevaller.

Ik kwam thuis van de supermarkt, deed de deur open en zag op mijn donkerblauwe mat een witte envelop liggen. In eerste instantie zuchtte ik, want ik haat het om met mijn handen vol binnen te komen en dan post te zien liggen. Ik wil namelijk altijd meteen de post oppakken, want dan hoef ik niet nog een keer terug te lopen. Maar geloof me, dat wil gewoon niet altijd. Goed, ik gaf deze zaterdag gewoon al op zonder het te proberen en zette mijn tocht voort naar de keuken. Boodschappen op het aanrecht gemikt en terug naar waar ik vandaan kwam. Ik bukte, pakte het op, liep naar mijn keukentafel en draaide de envelop om. DUO. Shit. Dat kan nooit veel goeds zijn. Met gezonde tegenzin scheurde ik de envelop open. Zonder papiersnee dit keer. Las de brief en zag dat mijn schuld maar liefst 10.000 euro lager is dan ik dacht. Mijn leven is dolle pret, jongens. En omdat het voelt alsof ik dus zo’n enorm bedrag in één dag verdiend heb, vind ik dat ik ook best wat centen uit mag geven. Dus, waar koop ik de beste hardloopband en in welke kleur is de BMW Z3 het mooist?

Ik hoor graag van jullie.

Groetjes,

Lenneke

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.