inked again - freelennse
persoonlijk

inked again!

freelennse

Zo blij als een kind ben ik. Nog blijer dan op de foto waar ik in de stoel zit.  Ja, dat is mogelijk. Laat ik er maar geen doekjes om winden (da’s ook niet zo goed voor het genezingsproces): I am inked again! Het vierde plaatje prijkt vol trots op mijn lichaam. 

Lang, lang geleden zei ik na het zetten van mijn eerste tatoeage tegen mijn moeder dat het de eerste en de laatste zou zijn. Jullie begrijpen: dat was een klein leugentje om bestwil. Afgelopen vrijdag zat ik weer in de tattooshop en ik vond het weer fantastisch. Ik heb voor dit woord gekozen, omdat ik houd van de uitspraak ervan en de schrijfwijze prachtig vind. Maar ook omdat het zoveel betekent als:

freelennse

Ik vind mezelf iemand die ook veel betekenissen en stemmingen heeft. Ik ben iemand van uitersten en dat weerspiegelt dit woord mooi. Dus, tijd om dit vlakbij mijn hart te laten vereeuwigen! (Ja, mama, dit is de laatste. Voorlopig.) Tadaaaa, met restjes bloed en inkt. Speciaal voor jullie.

foto 3

En de pijnbank mag natuurlijk ook niet ontbreken:
freelennse

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply Marjolein 22/03/2014 at 09:59

  Super tof! Ik vind het woord, het lettertype en de plek erg mooi :).

 • Reply Chantal 22/03/2014 at 13:22

  Mooi! Ouders zijn er vaak minder blij mee inderdaad. Ik heb m’n moeder ook twee keer een hartverzakking bezorgd, maar inmiddels kan ze er mee leven ;)

 • Reply Mira 22/03/2014 at 14:52

  Mooie tattoo met een mooie betekenis:) Mijn ouders laten me maar mn gang gaan want met zich zorgen maken bereiken ze niks, eigenwijs als wij dames zijn!
  x

 • Reply Mylène 23/03/2014 at 18:15

  Woahh, vet! Mooi woord heb je gekozen hoo <3

 • Reply Marieke 24/03/2014 at 09:46

  Ik vind ‘m heel gaaf!!

 • Reply Jenny 24/03/2014 at 14:04

  Mooi! Ik heb er ook een, maar wil er nog graag twee bij. Een maori style tattoo vind ik zo cool.

 • Reply Suus 05/04/2014 at 18:07

  Ik vind het zo mooi <3

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.