Zoek
Sluit dit zoekvak.
freelennse

inked again!

freelennse

Zo blij als een kind ben ik. Nog blijer dan op de foto waar ik in de stoel zit.  Ja, dat is mogelijk. Laat ik er maar geen doekjes om winden (da’s ook niet zo goed voor het genezingsproces): I am inked again! Het vierde plaatje prijkt vol trots op mijn lichaam. 

Lang, lang geleden zei ik na het zetten van mijn eerste tatoeage tegen mijn moeder dat het de eerste en de laatste zou zijn. Jullie begrijpen: dat was een klein leugentje om bestwil. Afgelopen vrijdag zat ik weer in de tattooshop en ik vond het weer fantastisch. Ik heb voor dit woord gekozen, omdat ik houd van de uitspraak ervan en de schrijfwijze prachtig vind. Maar ook omdat het zoveel betekent als:

freelennse

Ik vind mezelf iemand die ook veel betekenissen en stemmingen heeft. Ik ben iemand van uitersten en dat weerspiegelt dit woord mooi. Dus, tijd om dit vlakbij mijn hart te laten vereeuwigen! (Ja, mama, dit is de laatste. Voorlopig.) Tadaaaa, met restjes bloed en inkt. Speciaal voor jullie.

foto 3

En de pijnbank mag natuurlijk ook niet ontbreken:
freelennse

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

9 reacties

  1. Mooi! Ouders zijn er vaak minder blij mee inderdaad. Ik heb m’n moeder ook twee keer een hartverzakking bezorgd, maar inmiddels kan ze er mee leven ;)

  2. Mooie tattoo met een mooie betekenis:) Mijn ouders laten me maar mn gang gaan want met zich zorgen maken bereiken ze niks, eigenwijs als wij dames zijn!
    x

  3. Mooi! Ik heb er ook een, maar wil er nog graag twee bij. Een maori style tattoo vind ik zo cool.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.