fotografisch geheugen, persoonlijk

het meisje met de eeuwige lach

freelennse
Een tijdje terug alweer studeerde ik af. Een prestatie van jewelste en ik kreeg niet alleen een diploma, maar ook een fotoshoot. Even slikken was het, want als je zou vragen wie de meest a-fotogenieke persoon van Nederland is, zou ik zonder twijfel of schaamte mijn hand hoog in de lucht steken. ‘Awkward‘ is niet voor niets mijn tweede naam…

Zo gekregen, zo gedaan. Zondag 9 maart vertrok ik met een tas vol kleding en een zwaar onzuivere huid (zal je net zien) naar de fotostudio. Enigszins zenuwachtig, want eh, wat moest hiervan terechtkomen? Zeker geen gebrek aan vertrouwen in de fotografe, maar ik heb altijd het idee dat ik beter tot mijn recht kom achter een camera in plaats van ervoor. Zeg tegen me dat ik ‘even leuk moet doen voor de foto’ en ik zet mijn beste duckface op en steek twee duimen in de lucht. Meer poses ken ik niet. Dacht ik! Het bleek hartstikke leuk te zijn om gefotografeerd te worden en volgens mij kom ik ook best aardig uit de verf. De fotografe stelde me heel erg op mijn gemak. Ik had haar van tevoren verteld dat ik heel graag mezelf wilde blijven op de foto’s en dat ik geen wannabe-model wilde lijken. Tenzij ze me kon beloven dat ik direct ontdekt zou worden en binnen een jaar een paar miljoen kon verdienen om daarna te gaan rentenieren in een hutje op de hei. Maar oké, om dit korte verhaal niet nog langer te maken: ik deed dus een fotoshoot en dit is het resultaat. Het meisje met de eeuwige lach.

freelennse freelennse freelennse
Fotografie door Mandy Klinkhamer van All In The Picture.
(Foto’s zijn erg verkleind. Kwaliteit is van originele foto’s erg goed.)

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reageren mam 19/03/2014

  Trots op mijn mooie fotogenieke dochter ♡
  Vond het zelf een leuke ervaring.

 • Reageren Rianne 19/03/2014

  Wat nou a-fotogeniek?! Je staat er zo mooi op haha!

 • Reageren Lauriëtte 19/03/2014

  Wat een mooie foto’s! Erg natuurlijk ook, niet zo model like! ;)

 • Reageren Chantal 19/03/2014

  Prachtige foto’s! En leuke variaties :)

 • Reageren Johan 19/03/2014

  Super gaaf!! Zo leuk en zo ‘jij’! Mijn favoriet: het zwart/wit portret. Erg nice!

 • Reageren Sylvia 19/03/2014

  Tof! Vind de foto met grijstinten rechts bovenin het leukste :)

 • Reageren LNNK 19/03/2014

  Wat een prachtige foto’s! De zwart witte foto rechtsboven is zo mooi!

 • Reageren Daan 19/03/2014

  Leuke foto’s!

 • Reageren Mira 19/03/2014

  Ze zijn prachtig, de mooiste vind ik nog linksonder met je Timberlands. Ik zie mezelf ook als a-fotogeniek en ik zou een gat in de lucht springen als er ooit zulke mooie foto’s van mij gemaakt worden!

 • Reageren Rosanne 19/03/2014

  Schitterende foto’s juist! Je lach komt zo heerlijk puur over!

 • Reageren freelennse 19/03/2014

  Wat een lieve reacties! Bedankt allemaal! X

 • Reageren raounak 20/03/2014

  Wat mooi!! (en heel leuke blognaam ‘freelennse’)!!

 • Reageren Eva 20/03/2014

  Wat een hele gave foto’s zeg!

 • Reageren Ines 29/03/2014

  Mooi foto’s! Je staat er echt leuk op!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.