Zoek
Sluit dit zoekvak.
freelennse

het meisje met de eeuwige lach

freelennse
Een tijdje terug alweer studeerde ik af. Een prestatie van jewelste en ik kreeg niet alleen een diploma, maar ook een fotoshoot. Even slikken was het, want als je zou vragen wie de meest a-fotogenieke persoon van Nederland is, zou ik zonder twijfel of schaamte mijn hand hoog in de lucht steken. ‘Awkward‘ is niet voor niets mijn tweede naam…

Zo gekregen, zo gedaan. Zondag 9 maart vertrok ik met een tas vol kleding en een zwaar onzuivere huid (zal je net zien) naar de fotostudio. Enigszins zenuwachtig, want eh, wat moest hiervan terechtkomen? Zeker geen gebrek aan vertrouwen in de fotografe, maar ik heb altijd het idee dat ik beter tot mijn recht kom achter een camera in plaats van ervoor. Zeg tegen me dat ik ‘even leuk moet doen voor de foto’ en ik zet mijn beste duckface op en steek twee duimen in de lucht. Meer poses ken ik niet. Dacht ik! Het bleek hartstikke leuk te zijn om gefotografeerd te worden en volgens mij kom ik ook best aardig uit de verf. De fotografe stelde me heel erg op mijn gemak. Ik had haar van tevoren verteld dat ik heel graag mezelf wilde blijven op de foto’s en dat ik geen wannabe-model wilde lijken. Tenzij ze me kon beloven dat ik direct ontdekt zou worden en binnen een jaar een paar miljoen kon verdienen om daarna te gaan rentenieren in een hutje op de hei. Maar oké, om dit korte verhaal niet nog langer te maken: ik deed dus een fotoshoot en dit is het resultaat. Het meisje met de eeuwige lach.

freelennse freelennse freelennse
Fotografie door Mandy Klinkhamer van All In The Picture.
(Foto’s zijn erg verkleind. Kwaliteit is van originele foto’s erg goed.)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

15 reacties

  1. Trots op mijn mooie fotogenieke dochter ♡
    Vond het zelf een leuke ervaring.

  2. Super gaaf!! Zo leuk en zo ‘jij’! Mijn favoriet: het zwart/wit portret. Erg nice!

  3. Ze zijn prachtig, de mooiste vind ik nog linksonder met je Timberlands. Ik zie mezelf ook als a-fotogeniek en ik zou een gat in de lucht springen als er ooit zulke mooie foto’s van mij gemaakt worden!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.