Zoek
Sluit dit zoekvak.

even rustig ademhalen

Weten jullie nog dat ik schreef dat je niet altijd een plan nodig hebt, maar dat je soms gewoon moet ademhalen, vertrouwen, laten gaan en zien wat er gebeurt? Ik raad jullie aan om hetzelfde te doen, want mij heeft het aardig wat goeds opgeleverd! Diezelfde dag werd ik namelijk gebeld of ik bij een heel leuk bedrijf op sollicitatiegesprek wilde komen. Ik trok mijn pak aan en ging, sprak en overwon! Vanaf vandaag ben ik groot en aan het werk als Content & Social Marketeer. Tijd om op zoek te gaan naar mijn blauwe Stafford, mijn droomhuis en -man! Of zal ik gewoon ademhalen, vertrouwen, laten gaan en zien wat er gebeurt? (Of werkt dit geen tweede keer?)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

  1. Doe dat laatste maar kind. Bij jou lukt het zeker wel een tweede keer.
    Opa zou zeggen: ” tob niet het komt toch anders, jochie” … vertrouw daar maar op. Wat zou hij trots geweest zijn en ben er ook van overtuigd dat hij alles mee beleeft, anywhere ♡

  2. Gefeliciteerd! Wat fijn :) gewoon blijven ademen en vertrouwen inderdaad, dan komt alles vanzelf goed!

  3. Gefeliciteerd! En wat een lieve reactie van je moeder! :) Ademhalen, vertrouwen, laten gaan en zien wat er gebeurt werkt meestal het beste inderdaad, je hebt in de meeste situaties toch geen invloed op de uitkomst.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.