even rustig ademhalen
persoonlijk

even rustig ademhalen

Weten jullie nog dat ik schreef dat je niet altijd een plan nodig hebt, maar dat je soms gewoon moet ademhalen, vertrouwen, laten gaan en zien wat er gebeurt? Ik raad jullie aan om hetzelfde te doen, want mij heeft het aardig wat goeds opgeleverd! Diezelfde dag werd ik namelijk gebeld of ik bij een heel leuk bedrijf op sollicitatiegesprek wilde komen. Ik trok mijn pak aan en ging, sprak en overwon! Vanaf vandaag ben ik groot en aan het werk als Content & Social Marketeer. Tijd om op zoek te gaan naar mijn blauwe Stafford, mijn droomhuis en -man! Of zal ik gewoon ademhalen, vertrouwen, laten gaan en zien wat er gebeurt? (Of werkt dit geen tweede keer?)

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply mam 10/02/2014 at 08:34

  Doe dat laatste maar kind. Bij jou lukt het zeker wel een tweede keer.
  Opa zou zeggen: ” tob niet het komt toch anders, jochie” … vertrouw daar maar op. Wat zou hij trots geweest zijn en ben er ook van overtuigd dat hij alles mee beleeft, anywhere ♡

 • Reply Chantal 10/02/2014 at 09:49

  Gefeliciteerd! Wat fijn :) gewoon blijven ademen en vertrouwen inderdaad, dan komt alles vanzelf goed!

 • Reply Lauriëtte 10/02/2014 at 10:34

  Gefeliciteerd! En wat een lieve reactie van je moeder! :) Ademhalen, vertrouwen, laten gaan en zien wat er gebeurt werkt meestal het beste inderdaad, je hebt in de meeste situaties toch geen invloed op de uitkomst.

 • Reply Daan 10/02/2014 at 14:38

  Haha leuk dat het sollicitatiegesprek goed ging!

 • Reply Kelly 10/02/2014 at 16:51

  Inspiring blog! Love it.

  Have a wonderful day!

  xoxo
  Kelly

  http://www.we-heart-fashion.com

 • Reply Eva 10/02/2014 at 20:49

  Whoa wat goed bezig! Goede insteek ook. Gefeliciteerd :)

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.