persoonlijk

even rustig ademhalen

Weten jullie nog dat ik schreef dat je niet altijd een plan nodig hebt, maar dat je soms gewoon moet ademhalen, vertrouwen, laten gaan en zien wat er gebeurt? Ik raad jullie aan om hetzelfde te doen, want mij heeft het aardig wat goeds opgeleverd! Diezelfde dag werd ik namelijk gebeld of ik bij een heel leuk bedrijf op sollicitatiegesprek wilde komen. Ik trok mijn pak aan en ging, sprak en overwon! Vanaf vandaag ben ik groot en aan het werk als Content & Social Marketeer. Tijd om op zoek te gaan naar mijn blauwe Stafford, mijn droomhuis en -man! Of zal ik gewoon ademhalen, vertrouwen, laten gaan en zien wat er gebeurt? (Of werkt dit geen tweede keer?)

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren mam 10/02/2014

  Doe dat laatste maar kind. Bij jou lukt het zeker wel een tweede keer.
  Opa zou zeggen: ” tob niet het komt toch anders, jochie” … vertrouw daar maar op. Wat zou hij trots geweest zijn en ben er ook van overtuigd dat hij alles mee beleeft, anywhere ♡

 • Reageren Chantal 10/02/2014

  Gefeliciteerd! Wat fijn :) gewoon blijven ademen en vertrouwen inderdaad, dan komt alles vanzelf goed!

 • Reageren Lauriëtte 10/02/2014

  Gefeliciteerd! En wat een lieve reactie van je moeder! :) Ademhalen, vertrouwen, laten gaan en zien wat er gebeurt werkt meestal het beste inderdaad, je hebt in de meeste situaties toch geen invloed op de uitkomst.

 • Reageren Daan 10/02/2014

  Haha leuk dat het sollicitatiegesprek goed ging!

 • Reageren Kelly 10/02/2014

  Inspiring blog! Love it.

  Have a wonderful day!

  xoxo
  Kelly

  http://www.we-heart-fashion.com

 • Reageren Eva 10/02/2014

  Whoa wat goed bezig! Goede insteek ook. Gefeliciteerd :)

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.