"you don't always need a plan"
persoonlijk

“you don’t always need a plan”

… sometimes you just need to breathe, trust, let go, and see what happens.

Tja. Toen was ik ineens afgestudeerd. Na ruim vier jaar zwoegen, brak in colleges te hebben gezeten en genoten te hebben van het gratis reizen doordeweeks, sta ik ineens met een diploma in de wereld van Grote Mensen. Mijn studentenperiode en onbezorgde leven zijn ineens voorbij. Met vlekken in mijn nek van de stress, struinde ik het internet af op zoek naar vacatures. Tot nu toe zonder succes. Gelukkig las ik bovenstaande quote en kon ik weer heel even opgelucht ademhalen. Het komt allemaal wel goed. Hoe dan ook. (Maar mocht je een toffe baan voor me hebben, schroom dan niet om me te mailen! Ik ben goed met sociale media en schrijven kan ik ook. ;-))

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply Natasja 27/01/2014 at 11:26

  Heel herkenbaar! Ik ben al 7 maanden op zoek naar werk, maar het wilt niet lukken. Ik kreeg al een paniekaanval bij het idee maar nu heb ik er vrede mee. Komt vanzelf wel. :) Geniet ervan nu je veel vrije tijd hebt!

 • Reply Anouk 27/01/2014 at 15:13

  Succes!

 • Reply Carlijn 27/01/2014 at 20:58

  He bah, nu moet je weer betalen voor de trein!

 • Reply Daan 29/01/2014 at 15:53

  Sterkte met zoeken! Maar wel awesome dat je afgestudeerd bent! xD

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.