Zoek
Sluit dit zoekvak.

“you don’t always need a plan”

… sometimes you just need to breathe, trust, let go, and see what happens.

Tja. Toen was ik ineens afgestudeerd. Na ruim vier jaar zwoegen, brak in colleges te hebben gezeten en genoten te hebben van het gratis reizen doordeweeks, sta ik ineens met een diploma in de wereld van Grote Mensen. Mijn studentenperiode en onbezorgde leven zijn ineens voorbij. Met vlekken in mijn nek van de stress, struinde ik het internet af op zoek naar vacatures. Tot nu toe zonder succes. Gelukkig las ik bovenstaande quote en kon ik weer heel even opgelucht ademhalen. Het komt allemaal wel goed. Hoe dan ook. (Maar mocht je een toffe baan voor me hebben, schroom dan niet om me te mailen! Ik ben goed met sociale media en schrijven kan ik ook. ;-))

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

  1. Heel herkenbaar! Ik ben al 7 maanden op zoek naar werk, maar het wilt niet lukken. Ik kreeg al een paniekaanval bij het idee maar nu heb ik er vrede mee. Komt vanzelf wel. :) Geniet ervan nu je veel vrije tijd hebt!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.