Zoek
Sluit dit zoekvak.

waarom ik zo van karma houd

Ik kan niet anders zeggen: ik houd van mijn karma. Misschien doordat ik afgelopen week goed ben geweest voor de mens, maar mijn karma was gisteren om over naar huis (of op mijn blog) te schrijven. Zoals elke week deed ik mijn wekelijkse boodschappen bij Jumbo. Op zich word ik daar nooit echt heel blij van, maar deze week was dat anders. De dag voor Het Grote Boodschappendrama Twitterde ik het volgende:

Karmatweet

Dat was eigenlijk een beetje een grapje. Ik had dan afgelopen week wel vijftien eurootjes aan de straatkrantverkoper gegeven en een vrouw geholpen die de hellingproef in haar auto niet voor elkaar kreeg, maar die paar miljoen leek me onwaarschijnlijk. Toch heeft de God van de Karma (bestaat die?) mijn gebeden een beetje verhoord. En wel in de volgende vorm:

Boodschappen

Drie hoeraatjes voor Jumbo en karma!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

10 reacties

  1. Ah wat leuk! Dat geluk heb ik nog nooit gehad, misschien moet ik eens wat aardiger zijn :)
    Hoe reageerde je trouwens? Ik zou namelijk overdreven blij rond gaan springen

  2. Het is ergens ook wel geinig dat Karma een populaire naam voor strippers is.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.