waarom ik zo van karma houd
hersenscheten

waarom ik zo van karma houd

Ik kan niet anders zeggen: ik houd van mijn karma. Misschien doordat ik afgelopen week goed ben geweest voor de mens, maar mijn karma was gisteren om over naar huis (of op mijn blog) te schrijven. Zoals elke week deed ik mijn wekelijkse boodschappen bij Jumbo. Op zich word ik daar nooit echt heel blij van, maar deze week was dat anders. De dag voor Het Grote Boodschappendrama Twitterde ik het volgende:

Karmatweet

Dat was eigenlijk een beetje een grapje. Ik had dan afgelopen week wel vijftien eurootjes aan de straatkrantverkoper gegeven en een vrouw geholpen die de hellingproef in haar auto niet voor elkaar kreeg, maar die paar miljoen leek me onwaarschijnlijk. Toch heeft de God van de Karma (bestaat die?) mijn gebeden een beetje verhoord. En wel in de volgende vorm:

Boodschappen

Drie hoeraatjes voor Jumbo en karma!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply Rosa 29/12/2013 at 10:51

  Dit is het betere nieuws.

 • Reply Dina 29/12/2013 at 11:57

  I LOVE KARMA! Wat leuk trouwens dat je de boodschappen gratis kreeg. :)

 • Reply Carlijn 29/12/2013 at 13:30

  Ah wat leuk! Dat geluk heb ik nog nooit gehad, misschien moet ik eens wat aardiger zijn :)
  Hoe reageerde je trouwens? Ik zou namelijk overdreven blij rond gaan springen

 • Reply Femke 29/12/2013 at 14:35

  HA! Ik hoop voor jou dat het een hele volle boodschappenkar was!(?)

 • Reply Daan 29/12/2013 at 17:17

  Het is ergens ook wel geinig dat Karma een populaire naam voor strippers is.

 • Reply manon 29/12/2013 at 20:26

  Ik hou ook van karma!

 • Reply Marieke 29/12/2013 at 20:52

  Jaaaa, geweldig! Leuk stukje, zeg! Inderdaad: soms is Karma heerlijk.

 • Reply Marieke 31/12/2013 at 09:42

  Haha, fantastisch! Helemaal verdiend. :)

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.