Zoek
Sluit dit zoekvak.

er gebeurde een wonder

Een paar dagen geleden was het Kerst. Dat is je vast niet ontgaan. Nu is dat op zich geen wonder, want dat is het elk jaar. Wat wel een unicum was: ik heb twee dagen in de keuken gestaan. Twéé dagen. En niet alleen daar gestaan, neen, ik heb daadwerkelijk de handjes uit de mouwen gestoken. Van courgettechips tot frietjes van zoete aardappelen, van een salade met forel tot nacho’s. Ik draaide mijn hand er dit keer wél voor om. Het was zweten, vloeken, janken. En tussendoor veel proeven. Ik heb 0 sneetjes in mijn vingers, 0 vlekken in mijn kleding en geen buikloop gekregen. Jongens, een topkok is geboren. Kijk maar:

Keuken 1518685_614710875232696_365947869_n

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. Míjn verjaardagskado, mooiste kado ever!! Maar echt …!
    Bovendien was het héérlijk.
    Dank je wel lieverd ♡

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.