Zoek
Sluit dit zoekvak.

happy new year!

1484219_617072194996564_211999976_nOmdat ik per se niet mee wil doen aan de trend van overzichten dit jaar, doe ik iets anders. Maak er een mooi jaar van en sterkte alvast met de kater.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

11 reacties

  1. Ik word gek van al die overzichtjes en goede voornemens en BLABLA. Jij ook alvast een gelukkig nieuw jaar! :)

  2. Ik laat nooit een reactie achter. Maar in 2013 heb ik veel gehad aan jou schrijfsels. Bedankt daarvoor! Ik ben ook absoluut geen nieuwjaarsfan, maar prachtig kleedje heb je aan :)! xx

  3. Ik heb geen drank op zelfs geen champagne ik en mijn vriend lagen om kwart voor 2 beide plat haha ! liefs en nog de beste wensen meis! mooie foto’

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.