Zoek
Sluit dit zoekvak.

de biechtstoel

Doorgaans ben ik niet zo van het biechten. Ben meer van het ‘wat niet weet, wat niet deert, #yolo’. Maar, omdat ik jullie een tijdje in de steek heb gelaten, vind ik dat ik met een schone lei moet beginnen. Dus, ik biecht op.

• Ik kan niet lang boos blijven en dat maakt me heel vaak erg in de war. Want enerzijds baal ik ervan dat ik daardoor meerdere keren in de zeik genomen kan worden en anderzijds ben ik blij dat het me dus niet zo gruwelijk veel energie kost om de rest van mijn leven haatdragend te zijn.
• Het schrijven heb ik heel erg gemist en stiekem heb ik dus eigenlijk wel heel veel dingen geschreven en dus ook meteen weer verwijderd.
• Ik woon doorgaans in mijn zebrapak. Sterker nog: ik ga er ook mee naar buiten.
• Een tijdje terug ben ik met de auto van mijn vader tegen een paal gereden. Ik hield het bewust op ‘paal’, want ik vond het te gênant om te vertellen dat ik een complete lantaarnpaal over het hoofd had gezien. Je weet wel, zo’n enorm groen ding van best wel wat meters hoog.
• En last but not least: ik ben eigen baas geworden en heb een mok gekocht met daarop de tekst ‘I love my boss’. O, en ik vertel ook aan iedereen die het maar horen wil dat ik nu officieel freelance tekstschrijver ben.

Schermafbeelding 2013-09-16 om 13.46.20

Bewijs (tevens chantagemiddelen).

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

  1. Gefeliciteerd met je ZZP-zijn! Hoera! :D
    En dat niet lang boos blijven heb ik ook flink last van. Val daardoor ook veel te snel weer in dezelfde val van dezelfde mensen, omdat ik toch denk dat ze er wel van geleerd hebben. Over het algemeen best een goed punt maar soms zorgt dat voor heel wat verwarring inderdaad en lastige momenten.

  2. De eerste punt is héél herkenbaar. En die mok wil ik oooook haha!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.