Zoek
Sluit dit zoekvak.

de stilte verbroken

foto

Zoals jullie wellicht gezien hebben – of niet, maar dan lees je het nu – is het een tijdje behoorlijk stil geweest hier. Het is niet zo dat ik stilgezeten heb, maar ik heb vooral veel nagedacht. Die gedachten zijn voornamelijk veilig in mijn hersenpan gebleven en niet op het wereldwijde web verschenen. Maar, lieve kijkbuiskinderen, hier komt weer verandering in!

Ik ben en blijf een ontzettende denker. I think I have a problem, I think I think too much is mij dan ook op het lijf geschreven. Maar het denken heb ik omgezet in tegen mezelf praten. In de tegenwoordige tijd nog wel. “Zeg Lenn, jij besteedt nu aandacht aan je blog” en zo geschiedde. Hier zit ik dan eigenlijk weer eens een stukje te tikken. En natuurlijk geef ik mezelf na ieder woord een schouderklopje. Als dit stukje af én gepubliceerd is, gun ik mezelf uiteraard nog een beloning. In welke kleur zal ik mijn Jordans bestellen?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

9 reacties

  1. Had je jezelf niet ook al beloond met het leeglepelen van een pot pindakaas? :P

  2. hahaha :D inderdaad, lekkere beloon-buien heb jij ;) Teveel denken kan soms niet goed voor je zijn, teveel bloggen…volgens mij bestaat dat niet!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.