de stilte verbroken
persoonlijk

de stilte verbroken

foto

Zoals jullie wellicht gezien hebben – of niet, maar dan lees je het nu – is het een tijdje behoorlijk stil geweest hier. Het is niet zo dat ik stilgezeten heb, maar ik heb vooral veel nagedacht. Die gedachten zijn voornamelijk veilig in mijn hersenpan gebleven en niet op het wereldwijde web verschenen. Maar, lieve kijkbuiskinderen, hier komt weer verandering in!

Ik ben en blijf een ontzettende denker. I think I have a problem, I think I think too much is mij dan ook op het lijf geschreven. Maar het denken heb ik omgezet in tegen mezelf praten. In de tegenwoordige tijd nog wel. “Zeg Lenn, jij besteedt nu aandacht aan je blog” en zo geschiedde. Hier zit ik dan eigenlijk weer eens een stukje te tikken. En natuurlijk geef ik mezelf na ieder woord een schouderklopje. Als dit stukje af én gepubliceerd is, gun ik mezelf uiteraard nog een beloning. In welke kleur zal ik mijn Jordans bestellen?

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply Lauradenkt 17/09/2013 at 09:20

  Waar blijft de vla nou?

 • Reply Dina 17/09/2013 at 09:39

  Had je jezelf niet ook al beloond met het leeglepelen van een pot pindakaas? :P

  • Reply freelennse 17/09/2013 at 11:22

   Jawel, maar dat was weer voor iets anders!

 • Reply Anne 17/09/2013 at 10:52

  hahaha :D inderdaad, lekkere beloon-buien heb jij ;) Teveel denken kan soms niet goed voor je zijn, teveel bloggen…volgens mij bestaat dat niet!

 • Reply Aline 17/09/2013 at 17:37

  Haha! Leuk geschreven en leuke blog heb je :)

 • Reply Sylvia 18/09/2013 at 03:20

  Yeah, she’s back! :) Welke kleur is het geworden? ;)

 • Reply Josephine 01/10/2013 at 15:19

  En, welke kleur heb je besteld? :) Dat plaatje is zo herkenbaar haha.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.