beroemd zal ik worden
hersenscheten

beroemd zal ik worden

Toegegeven: je kan niet meer in je onepiece naar buiten. Onopvallend een bul uit je neus vissen en wegschieten is er ook niet meer bij. Je moet altijd nadenken over hoe je op de foto’s staat die mensen vanuit de bosjes van je nemen. Beetje zwoel over je schouder gluren, handje in de taille, snel een hand door je haar en je tong langs je tanden om de met zorg aangebrachte lippenstift daarvan te verwijderen. Via een roddelblad vernemen dat je kerel het met iemand anders doet, is ook geen feest. Jezelf terugzien bij RTL Boulevard als je net even behendig je seksloze oma-onderbroek tussen je billen vandaan pulkt evenmin. En die dikke portemonnee altijd maar meeslepen is ook zo’n gedoe. Wat dacht je van die beveiliger die altijd met je meemoet, ook als je even moet poepen? Om maar te zwijgen over het honderd keer nadenken voordat je iets in je mond stopt (ieuw, kaviaar), omdat je bang bent te knoeien op je jurk van een paar ton. Kortom: het leven van een bekende Nederlander gaat niet altijd over rozen. En toch wil ik het. Want ik wil meedoen aan Expeditie Robinson.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply Anouk 21/09/2013 at 16:59

    Oei.. Meedoen aan Expeditie Robinson. Niets voor mij, haha!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.