Zoek
Sluit dit zoekvak.

lumos

Wie moest er even nadenken bij de titel? Ok, ik help je: het is de toverspreuk die Harry Potter gebruikt om een klein lichtje uit zijn stok te toveren. En ik vind het een mooie titel voor een post over de lichtpuntjes in mijn spetterende leven.

/ Helemaal fris, gewassen en droog achter de oren in een verschoond bed stappen. De regen tegen je raam horen slaan, de dekens extra strak om je heen slaan en heerlijk in slaap vallen.
/ Een boek winnen en enorm genieten tijdens het lezen.
/ Pasgeboren baby knuffelen! Die hoort eigenlijk met stip op één, maar a) ik gebruik geen stippen voor deze opsomming en b) ik ben te lui om het te knippen en plakken.
/ Met je iPhone 4S naar een KPN-winkel gaan en zeggen ‘hé hoi, mijn iPhone loopt vaak vast en mijn homeknop is redelijk stuk, what to do’ en dan te horen krijgen ‘oh, wat vervelend voor u, we bestellen meteen een nieuwe’. Je begrijpt: I <3 KPN. En mijn nieuwe iPhone. / Dat je tijdens datzelfde bezoek te horen krijgt dat je over drie maanden een nieuwe telefoon mag uitzoeken. / Verder ben ik niet materialistisch en geniet ik weer met volle teugen van het herfstzonnetje, de bosgeur en mijn koppen groene thee. / Reuzetrots ben ik telkens weer als ik een lekkere smoothie in elkaar heb geblenderd. En na het opdrinken ervan voel ik me heel gezond en zen. (Ik heb expres voor een schuin streepje gekozen en niet voor een bullet, omdat een streepje op een toverstok kan lijken. Met heel veel fantasie, weliswaar.)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

10 reacties

  1. Wat leuk! Ik moest inderdaad even nadenken bij de titel, maar dat komt omdat ik nog niet zoveel met Harry Potter heb (shame on me, want het is wel leuk haha).

  2. Hahaha, ik herkende het Lumos meteen! Liefde voor Harry Potter. En ik herken dat materialistische, haha. Ik hou ook zo van mijn iPhone!

  3. Haha, ik heb je blog net ontdekt en ik vind je leuk. Een stokje gebruiken omdat dat meer op Harry Potters toverstok lijkt dan een bullet point. Ja, ik vind je leuk!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.