lumos
hersenscheten

lumos

Wie moest er even nadenken bij de titel? Ok, ik help je: het is de toverspreuk die Harry Potter gebruikt om een klein lichtje uit zijn stok te toveren. En ik vind het een mooie titel voor een post over de lichtpuntjes in mijn spetterende leven.

/ Helemaal fris, gewassen en droog achter de oren in een verschoond bed stappen. De regen tegen je raam horen slaan, de dekens extra strak om je heen slaan en heerlijk in slaap vallen.
/ Een boek winnen en enorm genieten tijdens het lezen.
/ Pasgeboren baby knuffelen! Die hoort eigenlijk met stip op één, maar a) ik gebruik geen stippen voor deze opsomming en b) ik ben te lui om het te knippen en plakken.
/ Met je iPhone 4S naar een KPN-winkel gaan en zeggen ‘hé hoi, mijn iPhone loopt vaak vast en mijn homeknop is redelijk stuk, what to do’ en dan te horen krijgen ‘oh, wat vervelend voor u, we bestellen meteen een nieuwe’. Je begrijpt: I <3 KPN. En mijn nieuwe iPhone. / Dat je tijdens datzelfde bezoek te horen krijgt dat je over drie maanden een nieuwe telefoon mag uitzoeken. / Verder ben ik niet materialistisch en geniet ik weer met volle teugen van het herfstzonnetje, de bosgeur en mijn koppen groene thee. / Reuzetrots ben ik telkens weer als ik een lekkere smoothie in elkaar heb geblenderd. En na het opdrinken ervan voel ik me heel gezond en zen. (Ik heb expres voor een schuin streepje gekozen en niet voor een bullet, omdat een streepje op een toverstok kan lijken. Met heel veel fantasie, weliswaar.)

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply Anneke 20/09/2013 at 10:26

  Ik lees nu ook een supergoed en mooi boek, kan daar zo van genieten. :) Lumos!

 • Reply Dina 20/09/2013 at 12:20

  Herfstzon, pas gewassen was, vriend die kookt. LUMOS LUMOS LUMOS.

 • Reply Eva 20/09/2013 at 13:37

  oww! wat schrijf jij leuk! hahah

 • Reply Marieke 20/09/2013 at 22:19

  Wat leuk! Ik moest inderdaad even nadenken bij de titel, maar dat komt omdat ik nog niet zoveel met Harry Potter heb (shame on me, want het is wel leuk haha).

 • Reply Anouk 21/09/2013 at 17:13

  En hoe houd je jouw toverstok op het moment dat je de spreuk uitspreekt? ;)

  • Reply freelennse 22/09/2013 at 21:47

   Op een awkward manier. Ik doe alles awkward.

 • Reply Maartje 22/09/2013 at 20:31

  Ik werd gelijk super enthousiast toen ik die titel las!

 • Reply Marieke 23/09/2013 at 12:30

  Hahaha, ik herkende het Lumos meteen! Liefde voor Harry Potter. En ik herken dat materialistische, haha. Ik hou ook zo van mijn iPhone!

 • Reply Jildou 05/11/2013 at 10:21

  Haha, ik heb je blog net ontdekt en ik vind je leuk. Een stokje gebruiken omdat dat meer op Harry Potters toverstok lijkt dan een bullet point. Ja, ik vind je leuk!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.