Zoek
Sluit dit zoekvak.

wat er in mijn hoofd gebeurt als mijn telefoon bijna leeg is

Nog elke dag ben ik blij met mijn iPhone. Het is mijn maatje, mijn zusje, mijn lievelingetje. Mijn hart. Ze heeft alleen één bijzonder groot nadeel: de batterij is Heel Snel Leeg. Ik maak natuurlijk veelvuldig gebruik van haar, maar tegenwoordig is ze het wel heel gauw zat. Zodra ik niet thuis ben en rechtsboven in het hoekje een rood batterijtje en een bijzonder laag percentage zie staan, krijg ik zelf kortsluiting. Wat als ik nu verdwaal? Ja, oké, toegegeven, ik loop deze route al twintig jaar, maar wie weet! Misschien is er ineens een stukje afgesloten en vind ik de weg naar huis nooit meer terug. En wat moet ik doen als ik word lastiggevallen? Ik kan dan wel mijn sigaret in het oog van de belager uitdrukken, maar ik heb liever dat ik een grote, stoere agent kan bellen. En wat als ineens ál het openbaar vervoer niet meer rijdt? Ik ben een arme student, ik kan nooit zomaar een taxi bellen (oh, dat kan sowieso niet, want mijn batterij is leeg) en de rit naar huis betalen. Tjonge. Stel nou dat ik beroofd word? Met mijn huidige conditie en hernia krijg ik mijn spullen nooit meer te pakken. Dat wordt lijdzaam toekijken hoe mijn spullen uit het zicht verdwijnen. Alle rampscenario’s dansen door mijn hoofd. Jullie begrijpen: zonder telefoon ben ik weerloos.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

10 reacties

    1. Dank je wel! Ik zie dat je telkens je link ook nog in je reactie verwerkt, maar dit kan je gewoon invullen in het daarvoor bestemde vakje. :-)

  1. Hahah, ja ik ken het :P Mijn telefoon is ook best snel leeg.
    Maar misschien kun je zo’n meeneem oplaadding meenemen? Is misschien wel handig :D

  2. Heel herkenbaar… Zo irritante eigenschap van die iPhone! Word er gek van! Ik heb nu zo’n noodbatterij bij me, misschien stelt zo’n ding je ietsjes gerust?

  3. Mijn telefoon is mijn alles! Da’s het vervelende met de smartphones van tegenwoordig: je kunt er álles mee, dus dat betekent dat wanneer je ‘m vergeet, je geen beschikking hebt tot je agenda, mail, Whatsapp, Internet… PFFF ik ga ‘m vastlijmen aan mijn hand :)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.