wat er in mijn hoofd gebeurt als mijn telefoon bijna leeg is
hersenscheten

wat er in mijn hoofd gebeurt als mijn telefoon bijna leeg is

Nog elke dag ben ik blij met mijn iPhone. Het is mijn maatje, mijn zusje, mijn lievelingetje. Mijn hart. Ze heeft alleen één bijzonder groot nadeel: de batterij is Heel Snel Leeg. Ik maak natuurlijk veelvuldig gebruik van haar, maar tegenwoordig is ze het wel heel gauw zat. Zodra ik niet thuis ben en rechtsboven in het hoekje een rood batterijtje en een bijzonder laag percentage zie staan, krijg ik zelf kortsluiting. Wat als ik nu verdwaal? Ja, oké, toegegeven, ik loop deze route al twintig jaar, maar wie weet! Misschien is er ineens een stukje afgesloten en vind ik de weg naar huis nooit meer terug. En wat moet ik doen als ik word lastiggevallen? Ik kan dan wel mijn sigaret in het oog van de belager uitdrukken, maar ik heb liever dat ik een grote, stoere agent kan bellen. En wat als ineens ál het openbaar vervoer niet meer rijdt? Ik ben een arme student, ik kan nooit zomaar een taxi bellen (oh, dat kan sowieso niet, want mijn batterij is leeg) en de rit naar huis betalen. Tjonge. Stel nou dat ik beroofd word? Met mijn huidige conditie en hernia krijg ik mijn spullen nooit meer te pakken. Dat wordt lijdzaam toekijken hoe mijn spullen uit het zicht verdwijnen. Alle rampscenario’s dansen door mijn hoofd. Jullie begrijpen: zonder telefoon ben ik weerloos.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply Julie 13/02/2013 at 09:28

  Aaaargh same over here!
  En ik houd echt van je schrijfstijl! Keep it up!

  xo

  • Reply freelennse 13/02/2013 at 09:34

   Dank je wel! Ik zie dat je telkens je link ook nog in je reactie verwerkt, maar dit kan je gewoon invullen in het daarvoor bestemde vakje. :-)

 • Reply martina 13/02/2013 at 09:34

  ooooh zo herkenbaar,
  ik <3 mijn Iphone haha

 • Reply Josephine 13/02/2013 at 10:18

  Ik kan geluk prima overleven zonder mobiel, maar het is inderdaad erg vervelend.

 • Reply Lieke 13/02/2013 at 10:20

  Hahah, ja ik ken het :P Mijn telefoon is ook best snel leeg.
  Maar misschien kun je zo’n meeneem oplaadding meenemen? Is misschien wel handig :D

 • Reply Marieke 13/02/2013 at 12:43

  Heel herkenbaar… Zo irritante eigenschap van die iPhone! Word er gek van! Ik heb nu zo’n noodbatterij bij me, misschien stelt zo’n ding je ietsjes gerust?

 • Reply AreyouShir? 13/02/2013 at 14:04

  Mijn telefoon is mijn alles! Da’s het vervelende met de smartphones van tegenwoordig: je kunt er álles mee, dus dat betekent dat wanneer je ‘m vergeet, je geen beschikking hebt tot je agenda, mail, Whatsapp, Internet… PFFF ik ga ‘m vastlijmen aan mijn hand :)

 • Reply Anouk 13/02/2013 at 19:16

  Ode aan de draagbare oplader :)

 • Reply polkadotflying 13/02/2013 at 19:52

  Oef ik herken het hélemaal!

 • Reply SanneWierda 16/02/2013 at 23:03

  Hier sluit ik me volledig bij aan. Paniekaanval, elke keer weer.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.