Zoek
Sluit dit zoekvak.

valentijnsdag

Verliefdheid, het is maar iets raars. Een soort virus dat zich langzaam door je lichaam verspreidt, je eetlust verpest en vlinders in je buik loslaat. Door één persoon (als het goed is, tenminste) waar je al jaren zonder hebt gedaan. Die je misschien nooit eerder hebt gezien. En dan kan je er ook nog eens niets aan doen. Het eerste moment, de eerste seconden oogcontact. Je hersenen draaien op volle toeren: hangt er een snottebel aan mijn neus? Heb ik die klodder mayonaise wel vakkundig genoeg van mijn wang gepoetst? Mocht je hem (of haar) in het gunstigste geval aan de haak hebben geslagen, ben je bij het tweede obstakel beland. ‘WAAROM HOOR IK NIKS VAN HEM?!’. Je telefoon blijft angstvallig stil en je traanbuizen worden gekieteld. Na een week ben je eruit: hij moet je niet. Maar dan staat ineens Valentijnsdag voor de deur. De overtreffende trap van ‘raar’ is toch wel Valentijnsdag. Zo’n dag waarop je elkaar moet laten weten dat je heel veel liefde voor degene voelt. En dat terwijl Valentijnskaarten in 85% van de gevallen door vrouwen worden gekocht. Vrouwen zijn een beetje wereldheersers, dus ik vind dat Valentijnsdag gewoon een ode aan de vrouw moet worden.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. Doet mij meteen denken aan de Sadie Hawkins aflevering van Glee, waar het de bedoeling was dat niet de jongens, maar de meisjes de jongens vroegen om naar het bal te gaan. Van mij mogen het gewoon de jongens blijven, haha.

  2. Dat is nog eens een goed idee, maar lekker verwend worden is ook wel erg lekker :)

  3. Ik vind Valentijn dus nog steeds leuk, ook al heb ik eigenlijk altijd wel een relatie en is er dus niks spannends meer aan. ;) Vorig jaar ben ik door vriendje verrast, dat blijft toch ook wel heel leuk hoor!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.