Zoek
Sluit dit zoekvak.

natte plukken haar, gehijg en een tong op de knieën

Men zegt altijd dat je beter in je vel zit als je met regelmaat sport. Je voelt je gezonder, fitter en je ziet er beter uit. Daarnaast heb je ook veel minder last van stress. Zoals inmiddels wel bekend is (ik schep er graag over op), sport ik al een aantal maanden drie keer in de week. Drie keer per week een martelgang naar de sportschool. Nu doe ik dit vooral omdat je meer kan eten als je sport. Ook slaap je beter na lichamelijke inspanning. Er wordt ook wel eens gezegd dat sporten goed is voor je sociale leven. Ik kan jullie verzekeren dat het niet waar is. Met mascara op mijn wangen, natte plukken haar die aan mijn hoofd plakken, mijn tong op mijn knieën en het gehijg van een oude vent, trek ik echt geen volle zalen. Laat staan dat ik vrienden maak. Maar niet alleen het sporten is afzien, want daarna kan het dus zijn dat je spieren volledig verzuurd zijn. Spierpijn dus. Kijkbuiskinderen, het is tijd voor nieuwe inzichten: sporten is niet alleen gezond omdat je er fit van wordt. Ik kan namelijk niet fatsoenlijk roken en zelfs mijn beker koffie naar de lippen brengen is een uitdaging. Ik verheug me al op de derde dag, die meestal het ergst is.

 

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

  1. Gewoon make-uploos gaan sporten, dan heb je ook geen last meer van uitgelopen mascara! Ik hou van sporten, van spierpijn houd ik iets minder haha.

  2. Ik ben ook niet echt van het sporten in de sportschool.
    Heb veel liever gewoon thuis of ergens buiten in je eentje of met een paar vrienden.

  3. Ik heb een hekel aan sporten, maar zodra ik thuiskom na een avondje sportschool ben ik trots op mezelf en voel ik me heel goed! :)

  4. Naar aanleiding van de titel dacht ik dat het een valentijnsblogje was. Maar eh. de derde dag het ergst? Tegen die tijd heb je toch alweer opnieuwgesport?

  5. Whahh! Wel, het is allemaal waar. Tegen eind lente/begin zomer haal ik mijn skates uit de kast en dan doe ik bij mooi weer zo mijn rondes. Ik heb ook altijd last van de trilleritus daarna. ;) Maar hé, dat van die spierpijn schijnt verholpen te kunnen worden. Een goede cooling down! Dan heb je er geen last van, zeggen ze. ;)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.