natte plukken haar, gehijg en een tong op de knieën
hersenscheten

natte plukken haar, gehijg en een tong op de knieën

Men zegt altijd dat je beter in je vel zit als je met regelmaat sport. Je voelt je gezonder, fitter en je ziet er beter uit. Daarnaast heb je ook veel minder last van stress. Zoals inmiddels wel bekend is (ik schep er graag over op), sport ik al een aantal maanden drie keer in de week. Drie keer per week een martelgang naar de sportschool. Nu doe ik dit vooral omdat je meer kan eten als je sport. Ook slaap je beter na lichamelijke inspanning. Er wordt ook wel eens gezegd dat sporten goed is voor je sociale leven. Ik kan jullie verzekeren dat het niet waar is. Met mascara op mijn wangen, natte plukken haar die aan mijn hoofd plakken, mijn tong op mijn knieën en het gehijg van een oude vent, trek ik echt geen volle zalen. Laat staan dat ik vrienden maak. Maar niet alleen het sporten is afzien, want daarna kan het dus zijn dat je spieren volledig verzuurd zijn. Spierpijn dus. Kijkbuiskinderen, het is tijd voor nieuwe inzichten: sporten is niet alleen gezond omdat je er fit van wordt. Ik kan namelijk niet fatsoenlijk roken en zelfs mijn beker koffie naar de lippen brengen is een uitdaging. Ik verheug me al op de derde dag, die meestal het ergst is.

 

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply mam 14/02/2013 at 08:52

  Meelij :-D

 • Reply Josephine 14/02/2013 at 08:57

  Gewoon make-uploos gaan sporten, dan heb je ook geen last meer van uitgelopen mascara! Ik hou van sporten, van spierpijn houd ik iets minder haha.

 • Reply Martina 14/02/2013 at 09:19

  Spierpijn is fijn ;)
  Ik voel me na het sporten wel altijd heel goed! :)

 • Reply The Sketched Chef 14/02/2013 at 12:00

  Ik ben ook niet echt van het sporten in de sportschool.
  Heb veel liever gewoon thuis of ergens buiten in je eentje of met een paar vrienden.

 • Reply Silvy 14/02/2013 at 17:19

  Ik heb een hekel aan sporten, maar zodra ik thuiskom na een avondje sportschool ben ik trots op mezelf en voel ik me heel goed! :)

 • Reply Lisa 14/02/2013 at 19:39

  Naar aanleiding van de titel dacht ik dat het een valentijnsblogje was. Maar eh. de derde dag het ergst? Tegen die tijd heb je toch alweer opnieuwgesport?

  • Reply freelennse 16/02/2013 at 00:04

   Nee, ik sport drie dagen achter elkaar. Niet heel goed, maar het kan niet anders.

 • Reply Ilse 17/02/2013 at 14:45

  Whahh! Wel, het is allemaal waar. Tegen eind lente/begin zomer haal ik mijn skates uit de kast en dan doe ik bij mooi weer zo mijn rondes. Ik heb ook altijd last van de trilleritus daarna. ;) Maar hé, dat van die spierpijn schijnt verholpen te kunnen worden. Een goede cooling down! Dan heb je er geen last van, zeggen ze. ;)

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.